Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

paranoja polskiej piłki

Maly_MJ

Wysłana - 16 marca 2010 22:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

na wstępie powiem że nie jestem jakims fanem Macieja Skorży,zastanawia mnie jednak fakt iż w naszym kraju po kilku slabszych meczach zwalnia się trenera drużyny która jast liderem w tabeli!!!!!!!!kiedy nasi trenerzy dostana większy kredyt zaufania dlaczego w angli można być trenerem w jednej druzynie kilkanaście lat a u nas tylko kilkanaście miesiecy....czy to nie jest chore

mały_mj

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 23:04 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Zdenek_SB

Wysłana - 16 marca 2010 23:04    Edytuj Cytuj
to nie jest tylko problem polskiej piłki, przytoczę chociażby słynny przykład Capello który wyleciał z Realu po sezonie w którym zdobył mistrzostwo

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

Maly_MJ

Wysłana - 16 marca 2010 23:18    Edytuj Cytuj
to kolejna paranoja tyle tylko że u nas to nagminne

mały_mj

mustafa90

Wysłana - 17 marca 2010 23:30    Edytuj Cytuj
Wszędzie tak jest, to nie tylko paranoja polskiej piłki. Zobacz Juve - (Ranieri->Ferarra->Zaccheroni), teraz Legia i przykład Białasa itd.
Dlaczego? Bo teraz piłką kieruje kasa, niestety. Trenerzy dostają sianko i są rozliczani z rezultatów, jeśli coś nie idzie, to szybko następuje zmiana... Wg mnie to nie jest dobra metoda, no ale cóż...

Obi_

Wysłana - 18 marca 2010 01:10    Edytuj Cytuj
Tylko że najczęściej za to że wylecą to dostają więcej kasy (zerwanie kontraktu) niż jak by mieli następny sezon pracować.
Wg mnie zarząd klubu sam siebie powinien podać do dymisji skoro zatrudnili trenera który się nie nadaje hehe. Wybór trenera powinien być mądrzej rozpatrywani a sami trenerzy powinni mieć więcej czasu na zorganizowanie zespołu. Nie da się stworzyć zgranej drużyny w kilka miesięcy.

United!! United!!

greg 82

Wysłana - 18 marca 2010 10:24    Edytuj Cytuj
"to kolejna paranoja tyle tylko że u nas to nagminne "

w każdym sezonie się zwalnia trenera z pierwszego miejsca w tabeli?

Pierwsze miejsce TYLKO dlatego, że rywale do pierwszego miejsca także potracili punkty a poza tym bardzo słaba gra, która prędzej czy później zaowocuje spadkiem z pierwszego. Nic nadzwyczajnego w tym, że Skorża poleciał, ja też bym go wywalił na miejscu Cupiała.

"Nie da się stworzyć zgranej drużyny w kilka miesięcy."

a co Skorża ma zespół od kilku miesięcy?

Przypomina to wszystko poziom Weszło.com, gdzie też płaczą, że w polskiej piłce "paranoja", a pomijają cały kontekst zwolnienia Skorży

Obi_

Wysłana - 18 marca 2010 14:09    Edytuj Cytuj
a co Skorża ma zespół od kilku miesięcy?

A czy ja mówię o Skorży? Skorża był tylko przykładem Mały_MJ a pisaliśmy o ogólnej sytuacji, gdy zwalnia się trenera w połowie sezonu lub po 1 sezonie.

Zmieniony przez - Obi_ w dniu 2010-03-18 14:09:53

United!! United!!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

paranoja polskiej piłki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.