Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4959 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Scena MMA i K-1
pako vs fighter 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: pako fighter
Autor "pako vs fighter"   

bong
 Wysłana - 13 marzec 2002 20:08        | zgłoś naruszenie regulaminu

czesc wszystkim.wiem ze ten temat byl juz poruszany ale jakos nie bylo konkretnych odpowiedzi na tak lub nie.ten post jest glownie kierowany do fighterow jak i pakerow tego forum.czy wedlug was czlowiek ktory cwiczy kulturystyke lub podnoszenie ciezarow moze doj###c fighterowi.przeciez walka uliczna to nie to co sparing(choc bardzo podobne)i wszystko wedlug mnie zalezy od czlowieka-nie mowie tu o jakims lamusie ktory wazy 50kg i wyglada jak szczur.chyba kazdy z nas spotkal sie z akcja gdzie dobry fighter dostal po lbie od kulturysty.czekam na wasze opinie.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 13 marzec 2002 20:10      [zgłoszenie]

Delikatnie mówiąc zdania są podzielone...

among the blind a one-eyed man is king

przyznaj SOG'a

Fire
 Wysłana - 13 marzec 2002 20:26      [zgłoszenie]

zapomnij nie ma szans pozatym fighter odrazu nawala koksa zeby kolesie wydygali wiem z autopsji najlepiej byc dopakowanym fighterem :)

Fire
Moderator
"ubi lex, ibi poena"

Zmieniony przez - Fire w dniu 2002-03-13 20:27:17

przyznaj SOG'a

bong
 Wysłana - 13 marzec 2002 22:01      [zgłoszenie]

to jest chyba najlepsze rozwiazanie byc doj****ym i cos umiec.ile czasu wedlug was nalezy uprawiac sztuki walki aby cos juz umiec(w moim przypadku jak narazie to 5 miesiecy jeet kune do)wiem ze to raczej malo a wy ile czasu juz trenujecie i takie pytanko po jakim czasie mozna zostac instruktorem JKD?

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 13 marzec 2002 23:01      [zgłoszenie]

Nie wiem jak z JKD, ale trenerem TKD można zostać po 5 latach studiów...i teoretycznie coś tam się umie...

among the blind a one-eyed man is king

przyznaj SOG'a

Fighter
 Wysłana - 14 marzec 2002 08:09      [zgłoszenie]

5 lat to raczej jest mimo wszystko niewiele jak na dobrego instruktora.

Teraz do tematu. Struktura mięśniowa jest bardzo ważna - tutaj niewątpliwą przewagę może mieć kulturysta. Wszak rozpędzenie tych mięśni nie jest raczej sprawą całkiem łatwą i raczej niewielu się udaje. Dobrego fightera czyni tak naprawdę powiązanie psychiki, przygotowania technicznego w MA oraz przygotowanie fizyczne, w tym także rozwój mięśni. Jedynie takie powiązanie może gwarantować sukces w walce. Dla odmiany kulturysta posiada często kompletnie zbędną strukturę mięśniową, wykorzystanie której może nastręczać mu więcej problemów niż cokolwiek innego.
Ale podzielam generalnie pogląd, że zdania są podzielone.

Fighter
[www.kyokushin-matsushima.of.pl]

przyznaj SOG'a

esco
 Wysłana - 14 marzec 2002 10:32      [zgłoszenie]

'chyba kazdy z nas spotkal sie z akcja gdzie dobry fighter dostal po lbie od kulturysty'

swiete slowa
widzialem nawet co bylo potem, kiedy sie odwrocil, zeby mu oddac :>

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 14 marzec 2002 11:43      [zgłoszenie]

Ten temat to ciezka sprawa...bo bardzo malo jest na ulicy "czystych" solowek. Styszalem jak paker przechwalal sie ze wp...lil kickbokserowi, ale swiadkowie mowili ze bylo to po ciosie z "zaskoku" i z "niewielka pomoca przyjaciol"

Mysle, ze dopoki nie bedzie w Polsce "klatki" otwartej i dla osilkow i dla fighterow roznych stylinaprawde trudno bedzie to rozstrzygnac.

Ja osobiscie unikam zaczepek okolicznych mlodocianych pakerow, bo te srodowiska wyznaja zasade "kupa mosci panowie" i w razie czego po jakiejs wygranej przeze mnie akcji (oby !) i tak ganialoby mnie potem stado drechow...

przyznaj SOG'a

Fire
 Wysłana - 14 marzec 2002 13:17      [zgłoszenie]

nonono ja tez lubie chodzic w desie a tak pozatym to jest to co dzisiaj sie najbardziej liczy "plecy"

Fire
Moderator
"ubi lex, ibi poena"

przyznaj SOG'a

Boruta
 Wysłana - 14 marzec 2002 13:19      [zgłoszenie]

Ci rozumisz pod tymi pojeciami?

Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie

przyznaj SOG'a

kondrah
 Wysłana - 14 marzec 2002 13:24      [zgłoszenie]

klatka jest u nas w wawie, kazdego pakera Mirek niewatpliwie do nie wpusci:)

Pozdro

KdH/BJJ/WWA

KdH
marcinko2@wp.pl

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

pako vs fighter

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

<< Parter / Jak powrócić do dawnej kondycji? >>

Podobne: PRIDE FC - FIGHTERS MUSIC | 10 najważniejszych fighterów dla biznesu MMA czesc 2 | Znane teksty i powiedzenia fighterów!! | Najlepsi Fighterzy Wszechczasów | Shogun Fighterem Roku 2005 | test - jakim rodzajem fightera jesteś?

Warto przeczytać: co to sp80 | power man crash weight complex | deca +meta | kreatyna i masa | zastój treningowy | fbw by gergo | fbw by georgo | submision fighting | fbw plany | open your eyes | sporty walki jwor | samoobrona jawor | pro endogen | co brac do cp imono | co brac do cp i mono | cp+mono i co jeszcze | obciazniki na sprzedarz | oxa efekty | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL