Temat: Treść:
Temat został odczytany 6018 razy
słowa kluczowe: pako  fighter 
Autor

pako vs fighter

bong

Wysłana - 13 marca 2002 20:08    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czesc wszystkim.wiem ze ten temat byl juz poruszany ale jakos nie bylo konkretnych odpowiedzi na tak lub nie.ten post jest glownie kierowany do fighterow jak i pakerow tego forum.czy wedlug was czlowiek ktory cwiczy kulturystyke lub podnoszenie ciezarow moze doj###c fighterowi.przeciez walka uliczna to nie to co sparing(choc bardzo podobne)i wszystko wedlug mnie zalezy od czlowieka-nie mowie tu o jakims lamusie ktory wazy 50kg i wyglada jak szczur.chyba kazdy z nas spotkal sie z akcja gdzie dobry fighter dostal po lbie od kulturysty.czekam na wasze opinie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 marca 2002 20:10 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 13 marca 2002 20:10    Edytuj
Delikatnie mówiąc zdania są podzielone...

among the blind a one-eyed man is king

Fire

Wysłana - 13 marca 2002 20:26    Edytuj
zapomnij nie ma szans pozatym fighter odrazu nawala koksa zeby kolesie wydygali wiem z autopsji najlepiej byc dopakowanym fighterem :)

Fire
Moderator
"ubi lex, ibi poena"

Zmieniony przez - Fire w dniu 2002-03-13 20:27:17

** eX Moderator SFD **

bong

Wysłana - 13 marca 2002 22:01    Edytuj
to jest chyba najlepsze rozwiazanie byc doj****ym i cos umiec.ile czasu wedlug was nalezy uprawiac sztuki walki aby cos juz umiec(w moim przypadku jak narazie to 5 miesiecy jeet kune do)wiem ze to raczej malo a wy ile czasu juz trenujecie i takie pytanko po jakim czasie mozna zostac instruktorem JKD?

SFD

Wysłana - 13 marca 2002 23:01    Edytuj
Nie wiem jak z JKD, ale trenerem TKD można zostać po 5 latach studiów...i teoretycznie coś tam się umie...

among the blind a one-eyed man is king

Fighter

Wysłana - 14 marca 2002 08:09    Edytuj
5 lat to raczej jest mimo wszystko niewiele jak na dobrego instruktora.

Teraz do tematu. Struktura mięśniowa jest bardzo ważna - tutaj niewątpliwą przewagę może mieć kulturysta. Wszak rozpędzenie tych mięśni nie jest raczej sprawą całkiem łatwą i raczej niewielu się udaje. Dobrego fightera czyni tak naprawdę powiązanie psychiki, przygotowania technicznego w MA oraz przygotowanie fizyczne, w tym także rozwój mięśni. Jedynie takie powiązanie może gwarantować sukces w walce. Dla odmiany kulturysta posiada często kompletnie zbędną strukturę mięśniową, wykorzystanie której może nastręczać mu więcej problemów niż cokolwiek innego.
Ale podzielam generalnie pogląd, że zdania są podzielone.

Fighter
www.kyokushin-matsushima.of.pl

esco

Wysłana - 14 marca 2002 10:32    Edytuj
'chyba kazdy z nas spotkal sie z akcja gdzie dobry fighter dostal po lbie od kulturysty'

swiete slowa
widzialem nawet co bylo potem, kiedy sie odwrocil, zeby mu oddac :>

jezeli ktos wychodzi przed dyskoteke i zaczyna cos mowic o 1/1, to jedno jest pewne

nigdy nie bawil sie w sopocie

SFD

Wysłana - 14 marca 2002 11:43    Edytuj
Ten temat to ciezka sprawa...bo bardzo malo jest na ulicy "czystych" solowek. Styszalem jak paker przechwalal sie ze wp...lil kickbokserowi, ale swiadkowie mowili ze bylo to po ciosie z "zaskoku" i z "niewielka pomoca przyjaciol"

Mysle, ze dopoki nie bedzie w Polsce "klatki" otwartej i dla osilkow i dla fighterow roznych stylinaprawde trudno bedzie to rozstrzygnac.

Ja osobiscie unikam zaczepek okolicznych mlodocianych pakerow, bo te srodowiska wyznaja zasade "kupa mosci panowie" i w razie czego po jakiejs wygranej przeze mnie akcji (oby !) i tak ganialoby mnie potem stado drechow...

Fire

Wysłana - 14 marca 2002 13:17    Edytuj
nonono ja tez lubie chodzic w desie a tak pozatym to jest to co dzisiaj sie najbardziej liczy "plecy"

Fire
Moderator
"ubi lex, ibi poena"

** eX Moderator SFD **

Boruta

Wysłana - 14 marca 2002 13:19    Edytuj
Ci rozumisz pod tymi pojeciami?

Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie

Paweł Ziółkowski
"Dobro i zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka" (baron von Ungern-Sternberg, d-ca Azjatyckiej Dywizji Konnej)
[http://www.budonet.net/baza/szczegoly.php?id=51]

kondrah

Wysłana - 14 marca 2002 13:24    Edytuj
klatka jest u nas w wawie, kazdego pakera Mirek niewatpliwie do nie wpusci:)

Pozdro

KdH/BJJ/WWA

KdH
marcinko2@wp.pl

KdH/BJJ/WWA

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

pako vs fighter

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.