wlasnie dowiedzialem sie ze bylem zakompleksiony w mlodosci i mam slaba psyche:((((
slabo mi :(((
chyba zuce silownie:(((
nie! powiesze sie:((((
nie !bo jeszcze lina peknie i beda mowic ze nawet powiesic sie kark nie umial:((((
dobra zapisze sie z powrotem na boks lub kicka i bede z powrotem lal wszystkich w piaskownicy!!!

)))
przeciez teraz jestem strasznie wolny:((( musze sch u d n a c bo juz za wol n o p i s z e :(((((((((
a tak na serio to nie nalezy lekcewazyc przeciwnika nie wazne ile by wazyl !!!!
a najbardziej smieszy mnie fakt ze czytajac (co niektore) wasze profile widze ze macie po 15-18 lat za soba pol roku na jakims SW i prawicie mi tu madrosci??
za pare lat zrozumiecie dlaczego chce sie zlapac troszke masy i to wcale nie jest strach z dziecinistwa czy slaba psycha( ::

)))))..)
pozdrawiam @ll
nie wypowiadajcie sie jak nie macie bagazu doswiadczen!!! a takie przyklady ze koles 70 kg sklepal karka tez znam z tym ze powtarzam juz po raz 1... w tym poscie kark nic nie cwiczyl przed silownia z SW i nie umial sie bic i koles go obskoczyl( naprawde jest swietnym faiterem!)
ale jak traficie na kogos kto po prostu zlapal kilka kilo wiecej zeby lepiej wygladac i juz nie trenuje SW bo nie ma czasu ale nadal cwiczy kondyche i wali sobie w woreczek w wolnych chwilach !
to sie przekonacie ile mu zajmie przebiec po waszych glowkach!!!
GINO