Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

p90x a przybranie masy?

predes

Wysłana - 02 września 2010 19:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, chciałbym zacząć trening p90x ale chce jednocześnie przybrać masę - dieta + gainer i mam do was pytanie czy przy p90x nie będę spała zbyt dużo? Proszę bardzo o pomoc ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 września 2010 21:23 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD
83.31.152.*

Wysłana - 02 września 2010 21:23    Edytuj Cytuj
ta tajemnicza nazwa p90x to jakis trening? jak tak prosze o link
i o co chodzi z tym spaniem?

predes

Wysłana - 03 września 2010 16:56    Edytuj Cytuj

Chodzi mi czy przy tym treningu uda mi się nabrać masy?

SFD
83.24.170.*

Wysłana - 03 września 2010 17:38    Edytuj Cytuj
Fajnie, dales jakis link z filmikiem, ktory ma zachecic jak rozumiem do kupna plyty.
Po filmiku nic nie stwierdzimy, nie ma tam rozpiski planu, jedynie jakies pokazowki.
Ogolnie takie plany kierowane sa na zarabianie pieniedzy, czesto reklamy przekolorowane, badz tez nie prawdziwe, a te wszystkie zdjecia maja zachecic do kupienia planu ludzi takich jak np. ty.
Podsumowujac, nie ocenimy tutaj skutecznosci planu, bo poprostu go nie znamy.
Lepiej zamiast bawic sie w jakies plany cud, uloz sobie normalny trening, systematycznie cwicz, pilnuj diety i bedziesz stopniowa rosnac.
Masz dostep do jakiegos sprzetu, albo silowni?

predes

Wysłana - 03 września 2010 18:30    Edytuj  Cytuj
http://p90xpl.************/ tu masz lepsze info ; ) trening za***iście działa, widze to po moim kumplu który już ćwiczy 30 dni ; )
Mam hantle, ekspander, i jutro mam zamiar kupić drążek

predes

Wysłana - 04 września 2010 10:15    Edytuj Cytuj
to więc ktoś pomoże? Czy przy p90x uda nabrać mi się masy?

SFD
95.49.72.*

Wysłana - 04 września 2010 20:35    Edytuj Cytuj
watpie ze ktos ci tu doradzi, nikt nie cwiczyl tym planem i nie wiadomo jakie sa efekty.

dejayaztek

Wysłana - 05 września 2010 14:29    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem tym treningiem dużo masy nie zdobędziecz, aczkolwiek trochę poczytałem na temat tego planu i niektórym udało się przybrac troszeczkę na masie. Na pewno dużo tkanki tłuszczowej zredukujesz. Powodzenia w każdym razie i czekam na wyniki.
Ja sam też myślalem, żeby spróbować sie pobawić tym planem, ponieważ i tak ćwiczę w domu, ale póki co to trzymam się FBW+aeroby+HIIT.

Mexter

Wysłana - 06 października 2010 21:46    Edytuj Cytuj
Bez odpowiednich odżywek i diety ciężko Ci będzie nabrać na masie, jednak przy odpowiedniej suplementacji zawsze coś Ci da. Możesz też ćwiczyć cięższymi ciężarami i robić trochę mniej powtórzeń niż na filmach.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

p90x a przybranie masy?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.