Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
elo.co sadzicie o siemiu lnianym??czy to jest dobre na oslonke przy koksach????????mam witamine b1 w tabletkach jesc ja tak na wszelki wypadek????????????
siemie lniane ma fajny wplyw na organizm i jest przydatne ale jako "oslonki" nie możesz go traktowac, wogole zalezy co masz na mysli osłonka jak co ? co ma osłaniac ? mozna to przydzielic do profilaktyki podczas cyklu SAA a tak to siemie lniane "siemie lniane jest bogate w takie składniki jak: witamina E cynk kwas tłuszczowy omega-3 fitosteryny flawonoidy fitoestrogeny Fitoestrogeny blokują receptory estrogenowe, co przyczynia się do zmniejszenia podatności na nowotwory takie jak rak piersi, macicy, prostaty. Ta właściwość może być wykorzystywana do zmniejszenia niektórych skutków ubocznych występujących podczas leczenia sterydami. Dodatkowo fitoestrogeny w pewnym stopniu mogą przeciwdziałać niektórym niekorzystnym skutkom menopauzy."
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -
1147688905000
s1600
Wysłana - 15 maja 2006 12:29
chodzi mi o oslone na watrobe:)kurde nie mam kasy na hepatil czy cos.a co sadzisz o b1????
1147688997000
DMX_DMX
Wysłana - 15 maja 2006 12:31
symilar
THE NEXT STEP IS SPORT NUTRITION Building The Perfect Beast
1147689094000
s1600
Wysłana - 15 maja 2006 12:48
ale nie mam kasy na nic juz odzywki meta i jestem bez haju>>>>>>>>>dzieki nara
1147690084000
marekpoz
Wysłana - 15 maja 2006 12:50
ginomen:)???
1147690222000
e0r
Wysłana - 15 maja 2006 12:56
Nie masz 10zł na Sylicaps, a na internet masz?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1147690578000
pikolllo
Wysłana - 15 maja 2006 13:30
nie no prosze,dawno sie tak nie uśmiałem ,kocham to forum, to jest nawet za głupie jak na ginomena, autor ma odemnie soga.
1147692638000
prv_87
Wysłana - 15 maja 2006 15:27
sylimarol, sylicaps <-- ale taniej wychodzi sylicaps