Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 455 razy
słowa kluczowe: opalanie 
Autor

opalanie

3atram2

Wysłana - 30 maja 2009 12:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czesc:) mam pytanie dotyczace kremow do opalania. szczerze mowiac nigdy ich nie stosowalam i nawet nie wiem jakich powinnam uzywac. zawsze latem spedzam duzo czasu na sloncu wiec potem mam ladna lekko brazowa opalenizne. czy ktos moglby mi powiedziec jakiego filtra powinnam uzywac tak zeby miec jeszcze ciemniejsza opalenizne? chodzi mi o to zeby uzywac kremu z filtrem ale tak aby nie blokowal dostepu slonca ale tak aby jeszcze bardziej sie opalic. dodam jeszcze ze mam raczej srednia karnacje... prosze o pomoc i pozdrawiam :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 maja 2009 12:57 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

sensii

Wysłana - 30 maja 2009 12:57    Edytuj Cytuj
ja ci nie pomoge , bo mi zawsze matka wciska kremy z avonu bo w nim pracuje xD więc nie mam wyboru. Ale wiem że na przykład w tej firmie są kremy do opalania brązujące. Ze niby łatwiej łapiesz czekoladke a nie buraka ;]

W poszukiwaniu mocy !

keval

Wysłana - 30 maja 2009 13:49    Edytuj Cytuj
Nie ma kremów z filtrem, które nie blikują promieni... takie jest zadanie tego faktora, żeby blokować, może poprostu kup sobie jakiś balsam po opalaniu z masłem shea lub kakaowym, one lekko wzmacniaja opaleniznę.
Masz jeszcze całą gamę przyspieszaczy opalania i one zwykle nie zawierają filtrów i zmacniają proces opalania.
Są jeszcze samoopalacze i balsamy brązujące.

Od wyboru do koloru...
Znawca -

dvam

Wysłana - 09 czerwca 2009 16:09    Edytuj Cytuj
Jak uzyskać cerę tak jasną jak np. Nicole Kidman? Zależy mi na arystokratycznym białym kolorze. Mam skórę w zasadzie jasną, ale jak ją utrzymać lub jeszcze bardziej rozjaśnić? A muszę przyznać, że bardzo lubię słońce. Co radzicie?

keval

Wysłana - 09 czerwca 2009 23:34    Edytuj Cytuj
Kupić sobie krem z wysokim faktoerm i się nim smarować, latem nie ma inego sposobu, zeby spowolnić działanie słoneczka.
Krem np. 50+ naprawde skuteczne i naprawde nie tanie....
Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.