Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 660 razy
słowa kluczowe: omnadren  kicka 
Autor

omnadren na kicka??

karah_133

Wysłana - 07 marca 2010 23:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

pewnie mnie pojedziecie bo troche obserwuje te forum ale mam pytanko- u mnie na silce panuje moda na paczke omy 4 tyg solo na kicka i dopiero wjerzdzaja z cyklem przykladowo koniec omy i 1-10deka,1-12prolo. jak dla mnie to caly cykl z dupy ale oni twierdza ze spadki są nie duze a oma ich rozpedza na poczatku a szkoda dobrych srodkow od 1 tyg(tylko tutaj deka jest bazą moim zdaniem wiec cykl raczej mija sie z celem). pozatym jak tu mozna rozpisac odblok? fakt faktem efekty masy widac momentalnie, co o tym sądzicie????

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 marca 2010 23:10 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lisu_

Wysłana - 07 marca 2010 23:10    Edytuj Cytuj
beznadzueja.

Vide Cull Fide

krzychugod

Wysłana - 07 marca 2010 23:14    Edytuj Cytuj
Wypelnij ankiete ...

I'm the GOD
Znawca -

karah_133

Wysłana - 07 marca 2010 23:33    Edytuj Cytuj
mowie ze to nie dla mnie ja bym sie za to nie lapal mam inny cykl dla siebie ulozony - http://www.sfd.pl/decanolex250%2BCidoteston_250mg_CZY_Testosteron_Enanthate_250_Aburaihan__Iran_-t561534.html

chudy75

Wysłana - 08 marca 2010 01:21    Edytuj Cytuj
pewnie dla kolegi

oskar117

Wysłana - 08 marca 2010 08:54    Edytuj Cytuj
po 4tyg to omka dopiero zaczyna działać

deka jako baza,,a nie prolo??
widać że u ciebie na siłce nie mają zielonego pojęcia o koxach
Specjalista -

karlos1232

Wysłana - 08 marca 2010 12:44    Edytuj Cytuj
Kazdy sposob koksowania jest mozliwy i moze byc dobry, dla kogos kto rozpisuje 1-6 prop 3-8 wino i nie moze za ten krag mysleniowy wyjsc to wiadomo ze to herezja.
Mnie troche smieszy dawka tego omadrenu 1 paczka na miesiac to wychodzi 1 strzal na tydzien to co to za kick start?Ale jak by juz bylo poltorej paczki w pierwszym tygodniu i pozniej ten cykl to jak najbardziej.

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

notopa

Wysłana - 08 marca 2010 13:04    Edytuj Cytuj
1 strzal na tydzien ? smiech troche więcej i napewno bedzie dobrze ale nie widze w tym cudów

karah_133

Wysłana - 08 marca 2010 17:34    Edytuj Cytuj
nie dopowiedzialem bo mialo byc strzal co 4-5 dni czyli 20-25 prawie miech, jak towar dobry to dla takich byczkow okolo 85kg sam widzialem ze bylo wystarczajaco na kick. no i kogo tu sluchac karlos swoje a reszta swoje

drRzezio

Wysłana - 08 marca 2010 19:03    Edytuj Cytuj
Wypełnij ankietę, bo tak to można Osta lub Bana dostać za podpowiedzi.

Od 08.2010 ON
Znawca -

04mike

Wysłana - 08 marca 2010 19:47    Edytuj Cytuj
karah strzał co 4 dni to nie jest 20-25 na miech.
omka na kicka hmm.....i tak i nie, krotkie estry szybko sie rozkrecaja ale omka ma tez długie estry wiec oczywiscie moze szybko sie w odpowiednich ilosciach rozkrecic ale jak z niej sie zejdzie to po 2 tygodniach jesli sie ogolnie nie podbije dawki tescia to bedzie juz raczej zastuj w cyklu. na kicka nadaje sie najlepiej metka i powiedz to kolegom, można ewentualnie zamiast metki uzyc propa.

MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Znawca -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

omnadren na kicka??

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.