Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
moje pytanie jest takie. czy 3 cykl w zyciu czyli oma 15 strzalow + 20 antka(antek 1 dziennie, oma co 3 dni) cos da jezeli poprzedni cykl byl 2 miesiace temu i skladal sie ze 100metki i 10 omki? bo wszyscy mówią ze antek taki mocny i silny a z tego co wyczytalem t5o ten z british dragona nie jest az taki mocny i 1-2 dziennie to minimum. a wy co o tym sadzicie?
oj ty omadrenowcu, nie dosc ci geby jak paczek?? 1.PROFIL!!! 2.STAZ!!! 3.ABONAMENT!!! 4.DLACZEGO CIAGLE JEDZIESZ NA OMIE??? 5.WYDAJE MI SIE ZE TO IDIOTYCZNE POLACZENIE NO CHYBA ZE LUBISZ MIEC MANIAKA PELNEGO WODY
POW * MIA Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
Specjalista -
1110283153000
Validol24
Wysłana - 08 marca 2005 13:04
po pierwsze profilu nie chce mi sie uzupełniać. w łapce mam jakies 44-45cm wyciskam na klate 170-180kg. wzrost 180cm, waga 100kg. cos jeszzce? aha staz 3,5roku. czemu na omie? bo lubie ten srodek i nie puchne od niego uwierz mi, a pytam sie dlatego ze slyszalem ze ten antek z britisha jest undergrandowy i nie tak mocny jak oryginalny. i nie wiem tez czy po tak krótkiej przerwie ta oma i antek cos mi dadza. wiec sie pytam:)
1110283461000
alebrecht
Wysłana - 08 marca 2005 13:05 Usunięty przez decadeuko za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
1110283504000
Validol24
Wysłana - 08 marca 2005 13:09
dzieki albrecht za miłe słowa. niestety nie jestem ze wsi. zawiodłem Cie?
1110283789000
Michal.B
Wysłana - 08 marca 2005 13:17 Usunięty przez decadeuko za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
1110284245000
alebrecht
Wysłana - 08 marca 2005 13:20
hmmm nie jestes??? no bo wiesz zazwyczaj ludzie na wsiach stsuja takie cykle zeby byli spuchnieci na wiejskich imprezach jak swinie i zarywali wiejskie maniury...niestety taka polska prawda i najczesciej tacy ludzie nia maja zielonego pojecia o diecie treningu jezeliw wogóle trenuja i clomid czy nolva to dlanich pojecia z encyklopedii....mam nadziej ze ty wiesz co to?? powiedz po co ci taki cykl moge sie załozyc ze nie utzrmasz nic z niego... szykujesz sie na zwody i potrzebujesz siły na pare dni czy co???nie wiedze sensu w tym połaczniu jedyne co ci po tym zostanie to rozstepy i pryszcze.... jezli chcesz juz omke to wez ja z czym kolwiek innym.. nazbieraj hajs i kup deke chciazby albo juz chociaz zamiast ana kup mete juz bedzie jakas minimalna róznica...
1110284452000
-zuzia-
Wysłana - 08 marca 2005 13:21
moze niech jakis expert sie wypowie ! niech rozpisze cykl z tego i mysle ze przy odpowiedniej diecie mozna by na tych srodkach cos zrobic
1110284473000
Validol24
Wysłana - 08 marca 2005 13:24
nie bój sie albrecht. wiem co to trening, bywam czasem na siłowni. a gdybym nie trzymal diety, nie wiedzial co to trening i pct, oraz byl wiejskim prostakiem to mialbym takie wyniki jak podalem? :) pozdrawiam
1110284682000
rezun
Wysłana - 08 marca 2005 13:31
zdradz na sekret i powiedz co planujesz na kolejny cykl.
hihihi
Ekspert -
1110285087000
marklin
Wysłana - 08 marca 2005 14:48
po 1) zamiast antka zaladuj cos innego np > wino czyli cykl wygladal by tak 1-7 oma 250mg e3d 4-8 wino 30mg ed( tabsy )albo 50mg eod (szoty) wszsytko na temat a co do antka nie jestem przekonany bo moj kumpel walil to z omenem i cos****owo wygladalza;any ajk**** zrobil 17kg masy w 6 tyg z czego zostalo mu 4kg serio od takich rzeczy wole trwalsze przyrosty np na propie i winie