Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam co myslicie o takim cyklu: 1-8 omen poniedzialek/czwartek 3-8 meta 30 mg ed 10-14 wino e2d 10-14 prop e2d
sory za ankiete ale prze***alem caly dom i centa nie moge znalezc;/   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 21   Waga: 74 kg   Wzrost: 184 cm   Obwód klatki: nie wiem ;/   Obwód ramienia: 37 cm   Obwód talii: nie wiem ;/   Obwód uda: nigdy nie mierzylem   Obwód łydki: nigdy nie mierzylem   Staż na siłowni: 4 lata z przerawami   Ilość spożywanego białka: nie licze ale dieta jest   Ilość spożywanych węglowodanów: nie wiem   Ilość spożywanych tłuszczów: nie wiem   Opis przebytych cykli sterydowych: e3d wino + meta 30mg e1d oma e7d prologantum 200 mg e5d + meta 30mg e1d   Trening: 5 dni w tygodniu po 2 godziny ostrego treningu   Cel cyklu: glownie masa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 5 miesiecy   Poziom BF%: ...   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): tedencja do chudniecia ;/(chudy 0 tluszczu)   Stan zdrowia: dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie ma   PPM podstawowa przemiana materii: umiarkowana   Wyciskanie leżąc (MAX): 120   Martwy ciąg (MAX): szkoda kregoslupa   Przysiad (MAX): nigdy nie probowalem
Ilość spożywanego białka : nie licze ale dieta jest
OFF
Specjalista -
1267653803000
Aras84
Wysłana - 03 marca 2010 23:05
j/w jedno przeczy drugiemu
Ekspert -
1267653957000
Gumbas79
Wysłana - 03 marca 2010 23:18
jeśli już to meta na start ! a co się dzieje w 9 tygodniu bo w tej dziwnej rozpisce go nie widzę ?
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1267654714000
ZiOmEK 20
Wysłana - 03 marca 2010 23:20
okey rano jajeczniczka :) puzniej ryz z jogurtem obiad ryz z warzywkami na patelnie i piers z kurczaka (czasami ziemniaki czesciej ryz...) puzniej silka 30 min po silce kolejna piers z kurczaka z pieczywem wieczorem platki na mleko w nocy nalesniki z jogurtem... staram sie trzymac diete jednak nie chce mi sie wszystkiego wazyc i przeliczac...
1267654816000
ZiOmEK 20
Wysłana - 03 marca 2010 23:22
hmm wlasnie nie wiem czy odczekac tydzien dwa zanim oma z meta zejdzie i dopiero walic propa z winem... dlatego zalozylem tego posta :D czego mete na start??
1267654931000
lysol24
Wysłana - 03 marca 2010 23:23
meta zaraz po niej winko troche watroba dostanie a po drugie ta ankieta to jakas kpina chyba
Doping.
Specjalista -
1267655016000
sapphireex
Wysłana - 03 marca 2010 23:25
ankieta z dupy w**** cykl zreszta tez
co Ty robiles przez 4 lata na silowni ?? do tego masz juz za soba kilka cykli
Zmieniony przez - sapphireex w dniu 2010-03-03 23:29:16