Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

okragle ramiona

lewin

Wysłana - 04 czerwca 2002 09:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam okragle ramiona i malo czasu zeby pocwiczyc gdziekolwiek np. w silowni. :(

Umnie domu znajduja sie jedynie 2hantle po 5kg kazda.czy moglibyscie polecic mi jakies cwiczenia na moje okragle ramiona??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 czerwca 2002 11:00 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Mawashi

Wysłana - 04 czerwca 2002 11:00    Edytuj Cytuj
okragle to znaczy jakie ? ramiona - barki, bicepsy, tricepsy ? Opisz dokladniej problem

Pozdrawiam,
Mawashi

Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

lewin

Wysłana - 04 czerwca 2002 11:03    Edytuj Cytuj
barki okragle zreszta jak cala reszta - malo rozwinieta... da sie cos na to zaradzic??

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 czerwca 2002 17:33    Edytuj Cytuj
Nie bardzo wiem co Ci pomoc. Zajrzyj do Atlasu Ćiczen Michaila i znajdz cwiczenia interesujacych Cie parti ciala (nadal nie mam pojecia o co Ci konkretnie chodzi) ale cwiczac ylko w domu 5 kg hantlami nie licz na dobre efekty. Pochodz po AĆ , przegladnij,poczytaj. a jak bedziesz mial jakies pytania wal smialo.

A great flame follows a little spark

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Ekspert -

Poxter

Wysłana - 04 czerwca 2002 21:04    Edytuj  Cytuj
wydaje mi sie że mu chodzi o to że jego barki biceps i triceps tworzy jedna całość dając "okrągłe ramie".Mówiąc szerzej nie widać gdzie są bary, bic , tric bo tworzą one jedną całóść.Jeżeli dobrze rozumuje to tylko ćwiczenia mogą ci pomóc

Pozdrawiam

SFD

Wysłana - 04 czerwca 2002 22:26    Edytuj Cytuj
Poszukaj w internecie informacji o technice treningowej zwanej SuperSlow - jezeli masz takie male obciazenie - to Twje jedyne wyjscie.

bst
Happy HIT follower

SFD

Wysłana - 06 czerwca 2002 15:09    Edytuj Cytuj
Male obciazenie? ja gdy zaczynalem bylem tak slaby, ze robilem wznosy ramion bokiem hantlami 2 kg w seriach po 12 razy ale wypadaloby jakies wyciskanie dolaczyc jednak rowniez ...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.