Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 15606 razy
słowa kluczowe: odstajace  uszy 
Autor

odstajace uszy :(

karatkid

Wysłana - 30 grudnia 2005 00:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam strasznie odstajace uszy, czy sa jakies domowe sposobyt zeby chociaz troche je ,,odprowstwac'' wiem ze istnieje rozwiazanie operacja ale mnie nie stac na wydatek 2000 zl czy komus udalo sie pokonac ten problem. z gory dzieki za odpowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 grudnia 2005 09:59 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wszok

Wysłana - 30 grudnia 2005 09:59    Edytuj Cytuj
miej dłuższe wlosy i nie bedzie widac bo chyba domowymi sposobami nic nie poradzisz mialem kolerzanke co tak miala ale ten problem to tylko operacyjnie rozwiazala pozdro...

"Na sucho to nawet trawa nie rosnie"

malutka_k

Wysłana - 30 grudnia 2005 10:36    Edytuj Cytuj
nie ma na to domowych sposobow !

chcociaz moze jak bedziesz przez 7 miesiecy,co pelnie ksiezyca opatrywal uszy wyciagiem z mlecza polnego to cos da :
Specjalista -

oska5

Wysłana - 30 grudnia 2005 13:54    Edytuj Cytuj
a ile masz lat? jesli ciagle rosniesz intensywnie, to mooooooze, ale mooooze bo to tylko moje takie gdybanie, gdybys tak nosil opaske uciskową na uszach, nalepiej caly czas, a zwłaszcza na noc, to cos by to pomoglo. Ale mówie to tylko takie moje gdybanie i musiałbys byc w intensywnej fazie wzrostu a nie jak rosniesz ale tylko troche. Tylko noszenie czegos takiego na pewno nie jest wygodne a zakladanie raz na kiedys nic nie da. O ile w ogole ma sens to co mówie Poza tym jak piszesz ze masz mocno odstające to tym bardziej nie rozwiaze problemu to co mówie.
bo tak to domowych sposobów jak powiedzieli poprzednicy nie ma, zostaje chirurgiczne poprawienie tego.

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2005-12-30 13:56:18

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

karatkid

Wysłana - 30 grudnia 2005 17:39    Edytuj  Cytuj
to widze ze juz tak musze do konca zycia :( bo mam 18 lat tak ze opaska nic nie da i dlugie wlosy tez odpadaja bo wygladam jeszcze gorzej w dluzszych niz
te uszy sa odstajace :]

oska5

Wysłana - 30 grudnia 2005 19:08    Edytuj Cytuj
niee no to co ja napisałam to raz ze to moje gdybanie tylko, a dwa ze naprawde musialbys byc calkiem młodziutki i jeszcze nosic ta opaske najlepiej caly czas przez pare lat chociaz z 2.

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Jeanette_

Wysłana - 30 grudnia 2005 22:13    Edytuj Cytuj
Domowe sposoby nic nie dadzą, bo to przecież chrząstka, i mimo iz jest trochę bardziej miękka niż kość, to tak łatwo uformować jej się nie da. Natomiast możesz zrobić sobie krekcje uszu - polega na tym, że zszywają ze sobą chrząstkę tak, że uszy nie są odstające. Potem to się zrasta (trzeba wtedy nosić non stop opaskę, bo póki sie nie zrośnie, jest dośc delikatne).

...Only thing to do is jump over the moon...

lukas1988

Wysłana - 30 grudnia 2005 22:25    Edytuj Cytuj
wcale nie musisz być taki młodziutki aby tą wade usunąć - mój brat w wieku 20 lat nosił wiecznie w domu okulary założone na uszy (głupio brzmi) ale po jakimś czasie uczy zaczełu mu przylegać i odstawanie usuneło

To co mnie nie zabije to mnie wzmacni

nioonia

Wysłana - 31 grudnia 2005 00:48    Edytuj Cytuj
juz bylo cos podobnego
Specjalista -

sQzi

Wysłana - 01 stycznia 2006 11:39    Edytuj Cytuj
opaski itd nic ci nie danie ma co mydlic oczu
pozostaje operacja

BeniuOSW

Wysłana - 28 maja 2007 22:04    Edytuj Cytuj
napiszcie coś więcej o tym patencie z okularami??daje to coś?? długo tak trzeba chodzić??

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

odstajace uszy :(

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.