Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 28549 razy
słowa kluczowe: odstające  uszy 
Autor

odstające uszy

pawel.w.87

Wysłana - 26 marca 2005 22:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam taki problemik jakw temacie. otoz mam troche (nawet wiecej niz troche) odstajace uszy. i moje pytanie brzmi - czy moje uszy sa wstanie uformowac sie same bez zabiegow lekarskich zeby nie byly odstajace? czy pomoze mi np. zakladanie na noc i noszenie w ciagu dnia opaski ktora bedzie powodowac ze uszy beda przylegac do glowy??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 marca 2005 23:05 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Creatine Mega Caps

CENA: 68.31zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

artlite

Wysłana - 26 marca 2005 23:05    Edytuj Cytuj
Nie =]

Gdyby tak bylo to mialbym odstajace bo spie zawsze z zawinietym uchem! =]

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

pawel.w.87

Wysłana - 26 marca 2005 23:18    Edytuj Cytuj
no wlasnie jak tak spalem od malego i dlatego mam takie :/

artlite

Wysłana - 27 marca 2005 00:14    Edytuj Cytuj
Zapusc wlosy!

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

Jeanette_

Wysłana - 27 marca 2005 00:36    Edytuj Cytuj
Nie, bo to jest chrząstka, nie uformujesz jej w żaden 'domowy' sposób, to nie glina. Musiałbyś ją sobie złamać;)

Operacja polega na podszyciu chrząstki, trochę się ją łamie, potem się zrasta już tak, jak ją szwy trzymają. Przez jakiś czas trzeba chodzić non stop w opasce, bo taka chrząstka jeszcze nie do końca zrośnięta jest bardzo podatna na urazy, szarpnięcia. Ceny operacji od ok. 2000 zł.

...Only thing to do is jump over the moon...

Jeanette_

Wysłana - 27 marca 2005 00:40    Edytuj Cytuj
A, i to nie jest kwestia, czy śpi się z zawiniętym uchem czy nie, bo chrząstki twarnieją jednak trochę wcześniej;) Kształt małżowiny usznej jest generalnie niezmiennym elemetem w ciągu życia, dlatego może np. służyć do intentyfikacji (autentyczne).

pawel.w.87

Wysłana - 27 marca 2005 12:58    Edytuj Cytuj
i tu sie nie zgodze. male dziecko rosnie i jak spi tak caly czas z zawinietym uchem to takie juz zostaje. tak mi sie wydaje

Jeanette_

Wysłana - 27 marca 2005 21:34    Edytuj Cytuj
Paweł, nie, bo chrząstka to nie jest miękka plastelina, którą można sobie uformować śpiąc z zawiniętym uchem:) Żeby zmienić jej kształt musiałbyś ją złamać.

Choli1100

Wysłana - 27 marca 2005 23:20    Edytuj Cytuj
Niewiem od czego to zalezy. Lecz mój kolega ma bardzo odstające uszy i do tego przednie dwie 2 bardzo wysuniete na przód(chodzi o zeby) ale to tylko tak na margiesie. Gdybym sam miał takie uszy bym nie wychodził z domu a lekcje odbierał prywatnie. Spróbuj z ta opaska moze pomoze. Mój kumple prubował juz wszytkiego oprócz operacji bo brakuje funduszy z KOŁA GOSPODYN WIESKICH ale w jego przypadku już nic nie pomoże więc nie nalezy sie tym sugerować.

Tanner

Wysłana - 28 marca 2005 12:51    Edytuj Cytuj
a co wy chcecie od odstajacych uszu?? trza to zaakceptowac i pozbyc sie kompleksow ja uwazam ze moje odstajace uszy sa sexi po prostu powinienes zmienic fryzure... ja to probuje zrobic, ale summa summarum i tak zawsze je obcinam, bo wole miec odstajace uszy, niz wlosy odstajace po bokach... :)

poza tym spojrz na to tak - Urban ma odstajace uszy, a ile lasek zaliczyl o Glempie to nie wiem, ale pewnie tez

Pozdrawiam i zycze sukcesow

sorayka

Wysłana - 02 września 2009 22:07    Edytuj Cytuj
Oczywiście, że nie. Małżowina uszna nie jest w stanie sama się uformować. Jedyną możliwością jest jej korekcja. Kosztuje ok 2500zł i gwarantuje pozbycie się kompleksu na całe życie. Osobiście polecam. Jedyne co musisz zrobić to znaleźć dobrą klinike :) Pozdrawiam

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

odstające uszy

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.