Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam wszystkich zorietowanych w temacie!mam problem typu fiziologicznego,wziolem30ml deki,do tego20winki,a po tym na podtrzymanie20sustanolu nie odblokowalem sie i teraz jest problem,ale moje pytanie to czy teraz po4 miesjacach moge w jakis sposob sie odblokowac,jak tak to czym?pozdrawiam wszystkich i dzieki za odp.
Rozumiem ,ze jestes juz 4 miesiace po calkowitym odstawieniu koksu?
Z pewnoscia zlapal cie deka-dick.
Jesli jestes juz 4 miechy po odstawieniu koksu to ja bym proponowal zapodac jakis booster tescia np nolvadex xt , axis ht itp. I do tego pochodzic na saune i robic aeroby by pozbywac sie metabolitow po nandrolonie etc.
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
Specjalista -
1268696436000
killbill13
Wysłana - 16 marca 2010 00:50
dokladnie tak jest,4 miesiace jestem juz po zabiegu,czy to jeszcze zadziala?a do tego wziasc jakis clomid?
killbill
1268697024000
Aras84
Wysłana - 16 marca 2010 00:54
nie, kup dobry booster teścia, najlepiej jakiś zestaw, np novedex+ahis ht do tego żeń szeń, zma, przed stosunkiem duże dawki argininy
Ekspert -
1268697271000
OwnaGe
Wysłana - 16 marca 2010 00:57
j/w juz zadnego cloimdu itp.
Teraz juz tylko profilaktyka jaka ci wypisalismy, wypacac cale gowno z siebie poprzez saune/treningi/aeroby. I reszte zrobi czas
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
Specjalista -
1268697458000
killbill13
Wysłana - 16 marca 2010 01:24
dzieki bardzo za podpowiedz i pomoc!pozdro dla was!
killbill
1268699082000
killbill13
Wysłana - 16 marca 2010 01:32
jeszcze jedno pytanie jakiej najlepiej firmy kupic te produkty?i czy brac je w wiekszych dawkach?
killbill
1268699544000
OwnaGe
Wysłana - 16 marca 2010 01:45
Nolvadex xt jest z gaspariego ,a axis ht jest z bsn . Bierz tak jest jest podane przez producenta
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
Specjalista -
1268700325000
killbill13
Wysłana - 16 marca 2010 01:50
jeszcze raz dzieki za szybka pomoc pozdro!
killbill
1268700609000
IceMan8
Wysłana - 16 marca 2010 08:40
AUTENTYCZNA HISTORIA: mój znajomy miał podobny problem bo nie odblokował sie po cyklu na mecie i omie, dupa do niego przychodziła to mówił że nie mógł się podniecic wogóle a dupa sie go wtedy zapytała czy jest gejem skoro tego nie robia jak mi to opowiadał to tak mi sie smiac chcialo ale twardo mine trzymalem ze go rozumiem niby co nie na drugi dzień pojechał do apteki i kupił "Penigre" po 2,5 tygodnia stosowania jak jej zrobił dopad w łóżku to do dzisiaj sa razem i tworzą fajna zgrana parke teraz jak sie spotkamy to czasem razem sie smiejemy z tamtej histori, jaki on zalamany wtedy byl mowie wam autentyczna historia
"... i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę..." +07.04.2010-22:00+
1268725240000
Aras84
Wysłana - 16 marca 2010 09:19
super idź z tym do tvn, do "uwagi" albo "rozmów w toku"