Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 901 razy
słowa kluczowe: odblok  metce 
Autor

odblok po metce ;]

Maju1987

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

siema
sorry ale zapomnialem dawki na odblok i kiedy brac wiec pytam sie teraz jeszcze raz

co lepsze silimarol czy hepatil ??
gdzies wyczytalem ze do 1 metki brac 2 tab hepatilu a gdziesz e tylko 1 wiec jak ??

no i kiedy tamoxifen 2 dni po cyklu tak ?? jakie dawki i przez jak dlugi okres czasu ??

co z witamin cynk i co jeszcze i kedy je bra c ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:17 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Bubell

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:17    Edytuj Cytuj

każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
Znawca -

moher

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:28    Edytuj Cytuj
sylimarol jest żeby chronić wątrobe przed uszkodzeniem podczas cyklu, natomiast hepatil bierze się po cyklu by wspomóc jej regenerację... a na odblok weż sobie clomid... a co do jego dawki to podaj ilość tabsów?

... jak tak czasem czytam... to jest się z czego pośmiać

"...till i colapse..."

Yaaraass

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:31    Edytuj Cytuj
po metce duzo nie trzeba przy setce odbloku w zasadzie nie trzeba stosowac ale dla spokojnego sumienia mozna zarzucic 6 clo albo pare tapsow nolvy

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
Specjalista -

Maju1987

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:32    Edytuj Cytuj
no ja bede bral 4 tab dzienie metki
niestety na clomid mnie nie stac i wezme tamoxifen
a ile tego silimarolu(moge zastpauic silimariol silicapsem ?? podbno nowie i taniej wychodzi ) w czasei cyklu brac i przez jaki czas brac ten hepatil po cyklu ??
no i jskie dawki tamoxifenu i od kiedy ??

Yaaraass

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:36    Edytuj Cytuj
wyszukiwarka trzeba sie wkoncu nauczyc samodzielnosci

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
Specjalista -

moher

Wysłana - 05 czerwca 2006 23:47    Edytuj Cytuj
przyjdą mądrzejci to Ci napiszą... chyba że już sam znajdziesz...

co do sylicaps to mozna.
pozd.

"...till i colapse..."

macieyos86

Wysłana - 06 czerwca 2006 08:58    Edytuj Cytuj
Napisz ILE tabsow mety przeznaczasz na cykl i JAK bedziesz jadl !!!

one ---> BJJ <--- love

Maju1987

Wysłana - 06 czerwca 2006 11:46    Edytuj Cytuj
no 100 tabsow po miesiecznej przerwie nastepne 100 byc moze bede jakd 4 razy dziennie po posilkach

macieyos86

Wysłana - 06 czerwca 2006 14:43    Edytuj Cytuj
100 mety cie nie zablokuje, zamiast clomu lub tamoxa daj jakas kretyne+carbo/dextroza.

one ---> BJJ <--- love

Maju1987

Wysłana - 06 czerwca 2006 17:23    Edytuj Cytuj
juz kiedys bralem i mnie zablokowalo ;] ja mam okgolnie slaby organizm na sterydy nawet w takich dawkach idlatego nie decyduje sie na cos powazniejszego bo wie mze moze misie cos zlego stac m,oic kumpli nawet mlodszych ode mni o 1,5 rku po 100 metki nic nie bolalo a mnie watroba i trzustka w dodatku dlatego musze brac oslonki i odblok tez mi jest potrzebny

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

odblok po metce ;]

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.