trądzik masz przez bakterie postaraj sie być higienicznym, uzywac do twarzy tylko jednorazowych ręczników pić dużo wody, ograniczac słodycze(czekolade) i nie stosowac pikantnych przypraw ani nie jesc pikantnych potraw bialko nie ma wpływu w tym wieku na cerem tak dzieje sie tylko niemowlętom
ale wysypuje tylko podczas brania odzywki białkowej
Kocham życie bo mocno daje w dupe
1109198242000
PePoNeNt
Wysłana - 23 lutego 2005 23:41
co do ostatniego to nie jestem przekonany ale tak sądze, wiem ze u niemowląt moze wystąpić skaza białkowa, u dorosłych przebiałczenie ale nie słyszałem zeby niosło to za sobą konsekwencje w postaci trądziku. moze Twoje bialko jest zanieczyszczone?:> od sterydów owszem pojawia sie tradzik ale nie od białka, to na pewno nie jest jego wina(chyba ze jest niewiadomego pochodzenia albo z allegro )
no sytuacja przyznam jest trochu zagadkowa bo białka serwatkowe należą raczej do tych które łatwo wchodzą i raczej nie powodują żadnych niespodzianek, trudno mi jest cokolwiek powiedzieć co może być tego przyczyną, może to być jakiś drobny niuansik o którym nie wiesz a którego twój organizm nie toleruje, jeśli jesteś pewien, że to po odżywce i jest to dokuczliwe to zmniejsz jej dawki albo odstaw, ale jeszcze radziłbym przeanalizować dietę bo może tam jest również ukryta przyczyna twoich dolegliwości bo jak mówię trudno jest wyrokować w sumie z tak skąpych info...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1109199984000
PePoNeNt
Wysłana - 24 lutego 2005 00:08
proponuje wizyte u lekarza bo co my możemy przez internet poradzic...