Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1080 razy
Ankieta
jestem fajny, tak.
100,00% (3)
Autor

oczyszczanie twarzy

ownedmx

Wysłana - 17 czerwca 2009 17:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam, szukam jakiegoś kosmetyku do oczyszczania twarzy, żeby na twarzy było mniej wyprysków (trądziku już nie mam, są pojedyncze pryszcze czasami)

patrzylem z grubsza i tak widze

vichy normadern...
nivea tonik stay clear
garnier czyta skora
niveaformen zel do mycia twarzy...

polećcie coś dobrego bo nie wiem co wybrac

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 czerwca 2009 07:41 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

koko1989

Wysłana - 19 czerwca 2009 07:41    Edytuj Cytuj
AA OCEANIC,IWOSTIN,SVR,AVENE to są firmy na które warto zwrócić uwagę:) Poszukaj trochę

koko

reverof

Wysłana - 28 czerwca 2009 22:32    Edytuj Cytuj
Proponuję delikatny żel oczyszczający może być z nivea. Do tego tonik antybakteryjny, krem nawilżający i maseczka oczyszczająca raz w tygodniu. I jakiś punktowy preparat na wypryski jak coś czasem wyskoczy.
Żel normaderm z czasem przesusza skórę więc nie polecam, garnier to samo. Najodpowiedniejszy będzie Nivea for men, jest delikatny i nie wyszusza skóry (brat używa). Tonik możesz wziąć normadermu, ale tu koniecznie potem jakiś krem nawilżający. Nivea for men chyba ma nawilżający antybakteryjny o ile dobrze pamiętam. Jeżeli nie to weź jakiś inny. I może jakiś preparat punktowy na wypryski? Sebamed ma dobry (do kupienia w rossmanie. mają też fajną piankę antybakteryjną do mycia twarzy i tonik. cała seria jest w sumie fajna i skuteczna).

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.