Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 303 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
oczy, mały problem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: oczy mały problem
Autor "oczy, mały problem"   

soldierman
 Wysłana - 12 styczeń 2010 20:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

siemaneczko, mam mały problem, mianowicie mam lekko odstające kąciki oczu [http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76b0749699d0d565.html] poprzez co wydaje się że mam leciutkiego strita:D orientuje się ktoś czy są może na to jakieś krople, albo krem lub coś innego żeby naciągnęło tą skórę?? Z góry THX

Każdy ma jakiś plan...dopóki nie zostanie trafiony.(Mike Tyson)

[http://www.sfd.pl/soldierman%2FDZIENNIK%2FMasa_ponad_wszystko...%3A_-t516888.html]

przyznaj SOG'a

_polly_
 Wysłana - 13 styczeń 2010 12:58      [zgłoszenie]

nie możesz wkleić swojego zdjęcia (bo mniemam, że to z linka nie jest Twoje ) żeby było widać, o co chodzi..?

powoduje to jakieś niedogodności, dyskomfort (oprócz estetycznego)?

przyznaj SOG'a

soldierman
 Wysłana - 13 styczeń 2010 17:49      [zgłoszenie]

nie mam skąd, żadnych innych problemów nie ma, chodzi o to że te kąciki odstają od oczu, tak jak jest na zdjeciu

Każdy ma jakiś plan...dopóki nie zostanie trafiony.(Mike Tyson)

[http://www.sfd.pl/soldierman%2FDZIENNIK%2FMasa_ponad_wszystko...%3A_-t516888.html]

przyznaj SOG'a

_polly_
 Wysłana - 15 styczeń 2010 18:42      [zgłoszenie]

nie potrafię sobie tego wyobrazić
w każdym razie farmakologicznie raczej budowy powieki (jeśli to w niej tkwi problem) nie zmienisz ewentualnie jakaś plastyka powiek u chirurga...

przyznaj SOG'a

papryczqaa
 Wysłana - 6 luty 2010 13:25       [zgłoszenie]

Tylko chirurg plastyczny Ci pomoże, ale to droga sprawa, więc chyba nie warto

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

oczy, mały problem

<< włosy ? / Ciało nabranie masy w miejscach których jej brakuje >>

Podobne: Swędzące oczy | wąsy w wieku 14 lat - problem jak dla mnie | Podpuchniete oczy... | Kosmetyczka - oczyszczanie twarzy | Jeśli masz problem z trądzikem to to pomoże!!! | solarium a oczy ...

Warto przeczytać: tran and char(124)+user+char(124)=0 | tran' and char(124)+user+char(124)=0 and '%'=' | tran and 1=1 | tran and 1=2 | tran' and 1=1 and ''=' | powiekszony miesien piersiowy | "ani razu" | boldoject 200 | spalacz 16 lat | meta deka enan | odblok clomid i tamox | klaty na mase | gdzie sie golicie | mr olimpia 2001 | 10 zasady | jaki stepper kupi* | teskty z silowni | kupic stepper | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL