Nie jestem co prawda regularnym czytelnikiem dzialu , ale jednak mam pytanie . Zdarza wam sie obstawiac wyniki walk ? Mozecie polecic jakiegos bukmachera? Prawdopodobnie wolalbym sprawdzonego bukmachera internetowego, zeby nie placic 10% podatku.
www.crossfit.pl - pierwszy w polsce portal poswiecony tematyce crossfit, interwały, tabata- zapraszam.
tutaj kursy z bukmacherów nastawionych na rynek amerykański, limity dużo większe i więcej walk, także z mniejszych gal. Aby zobaczyć kursy europejski kliknij Show odds in decimal form
Na dziś obstawiłem najmocniej za kafla Whiteheada, za 4 stówki Riggsa i jeszcze stówkę po wysokim kursie na Rogersa, gdyż trochę za duży jest IMO.
Zdecydowanie natomiast przeszacowanymi kursami powinny być te na Mira (ja bym dał tak 1.8,1.9 na Lesnara a nie 1.45 takim faworytem napewno nie jest) i Bispinga...
www.crossfit.pl - pierwszy w polsce portal poswiecony tematyce crossfit, interwały, tabata- zapraszam.
1244330553000
Be eS
Wysłana - 07 czerwca 2009 04:33
Betting sites often use the Moneyline format to represent odds. The odds are either negative or positive where a negative value (for example -250) usually indicate the favourite and quotes how much that must be bet in order to win $100.
A postive value (for example +150) usually indicates the underdog and quotes how much that would be won when betting $100.
Example:
At UFC 77, Anderson Silva was the favourite at -185 against Rich Franklin at +190.
If you had bet $100 on Silva and Silva won then you would have gotten $154 back (initial bet included).
Betting $100 on Franklin would have given a total of $290 back (initial bet included) if Franklin won the fight.
1244342019000
greg 82
Wysłana - 07 czerwca 2009 09:31
kliknijcie ptaszek przy: Show odds in decimal form
A jeszcze taki problem odnosnie bet-at-home. Nie moge przelac moja Visa Electron kasy na swoje konto, jak wysle normalnie przelew z banku to pobierze prowizje. Poza tym pisalo mi ze minimalna wplata to 10 euro, a ja bym najpierw zagral za 10zl dla testu :) Macie jakies pomysoly ?
1244390843000
no_01
Wysłana - 09 czerwca 2009 16:56
Tak małą sumę możesz wpłacić chyba tylko przelewem. Prowizja to 2,50 więc do przeżycia. Ja też stawiam pierwszy raz, po 10zł na Wanderleia i Cheicka.
Spartanie nie pytają: "ilu", lecz: "gdzie są"...
1244559380000
mnilek
Wysłana - 10 czerwca 2009 17:11
po jakim czasie od przelania pojawi mi sie kasa na stronie? (bet-at-home.com)
''Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki'