Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1450 razy
słowa kluczowe: obite  nogi 
Autor

obite nogi

polaco

Wysłana - 03 czerwca 2004 17:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

co powinno sie robic w przypadku obitych nog po lowkickach?-przykladac lodem czy posmarowac mascia rozgrzewajaca? slyszalem dwie sprzeczne opinie...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 czerwca 2004 17:50 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_Knife_

Wysłana - 03 czerwca 2004 17:50    Edytuj Cytuj
Nic odczekać.
Specjalista -

KOSA KK

Wysłana - 03 czerwca 2004 19:23    Edytuj Cytuj
zalezy jak bardzo masz obite ale normalnie idz na nastepny trening rozgrzejesz uda i bol przejdzie no chyba ze masz bardzo obite nogi to troche potrwa

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

Narwaniec

Wysłana - 03 czerwca 2004 19:41    Edytuj Cytuj
przez pierwsze 72 h okladac lodem i altacetem a nastepnie smoarowac masciami rozgrzewajacymi i rozmasowywac obite miejsce
ps.niedaj sie obijac zblokuj pare razy piszczel na piszczel odrazu sie chlopu odechce kopac locka
pozdrowiam

polaco

Wysłana - 03 czerwca 2004 20:05    Edytuj Cytuj
dzieki za pomoc
narwaniec-sog oczywiscie
co do blokawania to staram sie jak moge
ale cwicze w grupie zaawansowanwj muai thai a powinienem byc w poczatkujacej(pracuje przez caly dzien i mam czas tylko w godzinach grupy zaawansowanej)
u nas nie ma treningu bez sparingow a moi przeciwnicy maja juz kilka lat doswieadczenia i stad te obite nogi..

Narwaniec

Wysłana - 03 czerwca 2004 20:39    Edytuj Cytuj
jezeli jest ci cezko blokowac locka to albo wchodz w klincz tylko uwazaj na kolana bite na uda albo pozostawaj poza zasiegiem kopniec i ataku z kontry gdy przeciwnik zakonczy kombinacje i staje

polaco

Wysłana - 03 czerwca 2004 20:54    Edytuj Cytuj
najczesciej walcze tak jak opisujesz narwaniec
trzymam przeciwnika na systans(front kick )
ewentualnie lape noge jesli ktos kopie na korpus
no i klincz
ze wzgledu na moj 6 miesieczny staz nie ide na wymiany za czesto

MuayFan

Wysłana - 03 czerwca 2004 21:13    Edytuj Cytuj
Ja od siebie dodam, że nigdy na treningu nie miałem porządnie obitych nóg. Raz wystartowałem w zawodach, 3 walki i prawie nie mogłem chodzić. Różnica była taka, że na treningu elegancko wszystko blokowałem, albo robiłem jakieś uniki, zejścia. A podczas walki na ringu... Cóż, aż mi potem było wstyd, tak w jednej walce dostawałem. Nie byłem w stanie nic zablokować. Teraz sam się dziwię. Niby to takie proste przecież...

Tę stronę powinienneś odwiedzać codziennie! [http://www.pajacyk.pl/]

polaco

Wysłana - 03 czerwca 2004 21:45    Edytuj Cytuj
zgadzam sie z toba muayfam
jesli mamy trening laczony(wszystkie grupy razem)i moj przeciwnik posiada mniej wiecej moje umiejetnosci to nie ma problemow -95% idze na blok
ale jak wiadomu w usa jest procentowo najwiecej swirow na swiecie i srednio raz na 2 tygodnie sparuje z maniakami ktorzy maja ze 3-4 lata doswiedczenia i walcza jak by chcieli sprawdzic wytrzymalosc nowego worka treningowego-stad obite nogi..

Narwaniec

Wysłana - 04 czerwca 2004 18:08    Edytuj Cytuj
a prubowaliscie na sparingu gdy ktos sie w ciebie bardzo pcha pujscia na chlopa aby nabral dla was troche szcunku nawet gdy jest leprzy szybszy i przec cala walke nam nieidzie nagly atak bez wzgledu na to czy sie rozbijemy czy nie kolesie z regoly zaczyanj walczyc w zupelnie inny sposub po czyms takim nie sa juz tacy pewni siebie nawet gdy sa lepsi nabieraja szacunku nawet gdy sa swirami ich tez boli a znokaltowac mozna kazdego
ps.dzieki za soga ale jakos chyba nienaliczylo

polaco

Wysłana - 04 czerwca 2004 23:25    Edytuj Cytuj
narwaniec-czasami tak robie
ale czesciej klinczuje i staram sie przewrocic przeciwnika (i najczesciej mi wychodzie bo jestem ciezszy od wiekszosci z nich i trenuje bjj)
to najczesciej ich stopuje na jakis czas a jak sie rozkrecajo to od poczatku
ps teraz chyba naliczylo soga

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

obite nogi

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.