panie i panowie taki pytanie mam w jakich rękawicach pracować na worku w lekkich przyżądówkach czy może ciężkich sparingowych tak np 14oz , jaka jest różnica treningu w ciężkich i lekkich rękawicach ?
4rScorpion ja wiem do czego są przyżądówki :) ale jaka jest różnica między treningiem w nich a ciężkich rękawicach bo mam jedną pare już nie nadającą sie do niczego rękawic to bym sobie je na worek wzioł
1261085121000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 17 grudnia 2009 22:29
Rekawice na worku się rozbijają. Dlatego na worek kupuje się przyżądówki bo są tańsze
aha bo załóżmy że bym sobie obciążył te rękawice tak że by ważyły po pół kg to by więcej mi dało siły na worku albo szybkości ? czy takie coś sie nie opłaca bo stawy sie popsują
1261085875000
nastic
Wysłana - 17 grudnia 2009 22:44
a dla osoby początkującej na początek??
Bo ja takich przyrządówek nigdy nie widziałm na oczy i ciężko mi cos o nich powiedzieć, a bandaże to zawsze usztywnią nadgrastek.
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
1261086250000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 17 grudnia 2009 22:45
Nie jestem zwolennikiem takich treningów a na pewno nie w amatorce. Do wzmacniania rąk jest siłownia. A w sumie bieg bokserski ze sztangielkami 0.5 dobrze się spisuje Zresztą siedzisz trochę w SW to wiesz jak się ćwiczy