Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

noworoczna redukcja.

stozek89

Wysłana - 29 listopada 2008 10:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

CAl zrzucenie w pasie z 90 na 85. waga w dol obojetnie byle nie poszlo po miechu ;)

PN. FBW + 30 min aero na rowerze.
WT. HIIT na rowerze 10 min tempo 60% 6 sprintow po 20 sek i 20 wolnego 15 min tempa 60%)
SR. FBW + 30 min aero na rowerze.
CZ. HIIT na rowerze 10 min tempo 60% 6 sprintow po 20 sek i 20 wolnego 15 min tempa 60%)
Pt. FBW + 30 min aero na rowerze.
SB.HIIT na rowerze 10 min tempo 60% 6 sprintow po 20 sek i 20 wolnego 15 min tempa 60%)
ND. wolne.

DObrze ? czy za duzo ? i od razu tu spytam białko dac wpc tylko po hicie ? a bcaa przed i po silowym? dodam ze to 1 redukcja wiec pojade na tse.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 listopada 2008 11:15 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

matłoś

Wysłana - 29 listopada 2008 11:15    Edytuj Cytuj
cel po miechu może być osiągnięty jak przyłożysz się do diety. mi zgubienie 6cm zajeło 1,5mc-a , ale i waga o 5kg poleciała
co do supli to nie mam pojęcia, bo nic nie brałem na redukcji, lepiej oszczędź kase na masówke. samą dietą i HIITem zgubisz te 5cm.

idź za głosem serca,
p****** presje rówieśniczą,
ćwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą!!!
mój trening: [http://www.sfd.pl/nie_mam_pewno%C5%9Bci_czy_trening_jest_dobry%2C_co_na_to_specjali%C5%9Bci_-t504590.html]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

noworoczna redukcja.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.