Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 226 razy
słowa kluczowe: nolvadex 
Autor

nolvadex

rudek111

Wysłana - 01 marca 2010 18:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

jest sens brac 1 tab co drugi dzien z poczatku chcialem pol codziennie podczas cyklu przeciw estrogenom ale sie nie da za bardzo sie kruszy

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2010 19:00 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

rasti903

Wysłana - 01 marca 2010 19:00    Edytuj Cytuj
sam teraz będę brał nolve bo takie gino mi wyskoczyło na prawym sutku że masakra !!! biorę 2 tab codziennie aż coś się może wkońcu zmieni...

"Jesteś tym co jesz"
"FUCK THE WORLD
LIKE WORLD FUCK US"

rasti903

Wysłana - 01 marca 2010 19:03    Edytuj Cytuj
jestem świeżakiem na forum, sam będę śledził przebieg tego tematu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

"Jesteś tym co jesz"
"FUCK THE WORLD
LIKE WORLD FUCK US"

rudek111

Wysłana - 01 marca 2010 19:11    Edytuj Cytuj
rasti jestes na bombie?

rasti903

Wysłana - 01 marca 2010 19:28    Edytuj Cytuj
na bombie??? hehe od jutra lecę po 2 tab nolvy bo głupi byłem i nie brałem podczas cyklu, myślałem że nie potrzebuję a tu proszę: kamyk pod prawym sutkiem zaraz po cyklu na omce(750mg/tydzień przez 7 tyg) i metce(30mg/dzień przez 4 tyg) mam nadzieję że nolva pomoże bo jak nie to nie wiem...

"Jesteś tym co jesz"
"FUCK THE WORLD
LIKE WORLD FUCK US"

dawid1031

Wysłana - 01 marca 2010 19:28    Edytuj Cytuj

Usunięty przez krzykacz za naruszenie Pkt3 regulaminu forum.

rasti903

Wysłana - 01 marca 2010 19:46    Edytuj Cytuj

Usunięty przez krzykacz za naruszenie Pkt3 regulaminu forum.

"Jesteś tym co jesz"
"FUCK THE WORLD
LIKE WORLD FUCK US"

oskar117

Wysłana - 01 marca 2010 19:49    Edytuj Cytuj
nolvy nie ma sensu brać na bombie(IMO tylko w razie potrzeby)
a jeśli chcecie powstrzymać retencję to tylko AI
Specjalista -

rasti903

Wysłana - 01 marca 2010 19:55    Edytuj Cytuj
retencja sama mi się już powstrzymała. oskar117 a można cofnąć gino?? czy sutek może wrócić do poprzedniej formy??? czy ślady już pozostaną??? co to jest AI?????

"Jesteś tym co jesz"
"FUCK THE WORLD
LIKE WORLD FUCK US"

rudek111

Wysłana - 01 marca 2010 20:24    Edytuj Cytuj
retencja sama mi się już powstrzymała

ai to np. armidex , proviron cos co blokuje przemiane estrogenu a novla go tylko "dezaktywuje"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.