Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 8209 razy
słowa kluczowe: nogi  golić 
Autor

nogi->golić czy nie?

la_verdad

Wysłana - 13 sierpnia 2005 18:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

no własnie jestem facetem ale przeszkadza mi owłosieniena nogach, czy wy także golicie nogi ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 sierpnia 2005 21:02 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Tom_s

Wysłana - 13 sierpnia 2005 21:02    Edytuj Cytuj
jakie owlosienie Wszyscy tu gola i juz zapomnieli co to owlosienie

MASA16

Wysłana - 14 sierpnia 2005 11:14    Edytuj Cytuj
ja niegole i mi to nieprzeszkadza pozatym facet to facet

areczek25

Wysłana - 14 sierpnia 2005 11:34    Edytuj Cytuj
włacze sie w temat jeżeli mozna.

ja na nogach tez mam dużo włosów, troche mnie to denerwuje i przeszkadza - nie chce zgolić całkowicie ale tak podciąć z 0,5 mm maszynką. Powiedzcie mi czy beda szybciej rosły i czy nie bedzie efektu usztywnienia ze sie bardziej sztywne zrobia??? odp.

netfan

Wysłana - 14 sierpnia 2005 13:04    Edytuj Cytuj
jezeli je przytniesz to beda wszystkie koncowki rowno sciete(a naturalnie takie nie sa) i to z reguly widac, chociaz jak przytniesz umiejetnie i nie za duzo to moze zamaskujesz
wrocilem wlasnie z pewnego srodziemnomorskiego kraju i widzialem wielu facetow z bezwlosymi nogami - wyglada ok poki nie ma odrostow czyli albo golisz regularnie albo w ogole...i trzeba miec na uwadze ze zarost wzmacnia sie z czasem przez takie praktyki

netfan

SCORPION 9

Wysłana - 13 października 2007 21:32    Edytuj Cytuj
areczek25 przeciwnie staną sie miększe ja daje na 3mm

Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.

blueeyes

Wysłana - 13 października 2007 21:42    Edytuj Cytuj
owlosione nogi u faceta wygladaja jak najbardziej w porzadku. A mozna wiedziec w czym przeszkadzaja Ci te owlosione nogi? Chodzi o wyglada czy np. o higiene osobista? Bo wiesz jestes facetem i nie musisz tego robic, mnie na Twoim miejscu by sie nie chcialo Ja jestem kobieta wiec nie mam wyboru

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

konkursiwo

Wysłana - 14 października 2007 23:13    Edytuj Cytuj
facet ma owlosione nogi chlopiec nie :P i proste w lato wygolilem klate przed tym jak to zrobilem to sie zastanawialem czy tez pojechaz ze wszystkim znajoma powiedziala ze jak ogole nogi to sie domnei nei przyznaje

50 Dollars

Wysłana - 14 października 2007 23:32    Edytuj Cytuj
ja gole.

pozytywny jak HIV

BISMARK

Wysłana - 15 października 2007 03:37    Edytuj Cytuj
jezeli sie nie startuje na zawodach i nie jest sie profesjonalnym kulturysta to golenie nog jak dla mnie jest pomyslem nie do przyjecia..jeszcze oczy zacznijcie sobie malowac,brwi skubac i w sukienki :).. w australi wiekszosc miejscowych goli nogi, wygladaja jak poj..y. wyobrazcie sobie facetow na budowie w spodenkach (bo gorac), tu normalne chlopy zarost,brzuszek,pija piwko,klna itd.a do tego ogolone nogi. na moja uwage ze co to ma byc? odpowiedziel ze wlosy na nogach sa disgusting (obrzydliwe). dla mne jaja nie do przyjecia.pozdro.

50 Dollars

Wysłana - 15 października 2007 06:13    Edytuj Cytuj
mieszkam całe zycie w Grecji u nas to normalne.

pozytywny jak HIV

Odpowiedzi jest na 13 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

nogi->golić czy nie?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.