co wybrać.mam akurat te 2 środki.który lepszy??no explode spoko w smaku i po jednej miarce czółem go spoko.no shotgun podobno kicha w smaku,i się odbija w hooj na treningu.gdybyście mieli wybrać z tych 2óch to który???????????????????????????????????????/
no-ex nie testowalem. teraz jestem na cyklu cp+ no-shotgun i powiem ci ze efekty na trenigu sa zayebyste ale jesli chodzi o smak to na sama mysl ze mam to wypic skreca mnie tak ze nie moge .... chwile odczekam i jakos przejdzie , ale jesli chodzi o smak to ten ni cynamon ni zielone jabuszko. Ale jesli mialbym sie zdecydowac to napeno wart tego co reklamuj(przynajmniej na moj organizm) NA temat exploda sie nie wypowiadam bo nie mialem stycznosci. PZDR
"Ćwicz ciężko, wygrywaj łatwo, by innym było trudniej"
1210791516000
ninja pl
Wysłana - 14 maja 2008 21:05
jak ten zestaw stosujesz??jakie dawkowanie??jakie efekty??
DT rano cp 1 porcja przed treningiem 30 min 1porcja shotgun
DNT rano cp
efekty poki co to jestem b.zadowolony poniewaz tj pisalem pompa i chec(motywacja) do cwiczen jest. odnosnie smaku to z woda jest praktycznie nie do przepicia ;/ --najwieksza wada tego produktu . Napewno napisze efekty jakie ++ byly po cyklu PZDR
"Ćwicz ciężko, wygrywaj łatwo, by innym było trudniej"
1210792859000
ninja pl
Wysłana - 14 maja 2008 21:44
clout jest taki raczej przed treningowy,więc zrobie to tak: dt rano xs po przed treningiem no explode po tr xp dnt rano xs po południu xp
Jadlem oba i wedlug mnie duzo lepszy no shotgun mocniej pompuje i lepiej pobudznie rzeczywiscie w smaku gorszy od xplode ale zdecydowanie wybral bym shotguna ja do cyklu dorzucilem mono i bylem bardzo zadowolony :) pozdrawaim