Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

no.-xplode czy pompa mocno spada ???

A-drian

Wysłana - 01 marca 2008 16:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam pytanie czy pompa po odzywce no.-xplode dyzo spadnie bo brałem nitrobolon to po 2 tygodniach pompa strasznie spadła wypowiedzcie sie na ten temat zwłaszcza ktos kto juz ta odzywke wyprubował

pij mleko bedziesz wielki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2008 16:16 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

faftaq

Wysłana - 01 marca 2008 16:16    Edytuj Cytuj
pompa to efekt doraznej suplementacji - znika po dostawieniu srodka ktory ja powoduje. zadne no-boostery nie pompuja na zawsze, tak samo jak kawa nie pobudza na zawsze.

pytanie za***iste

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 01 marca 2008 16:25    Edytuj Cytuj
Tak jak wyzej przestajesz dostarczac substancje powodujace rozszerzanie naczyc krwionosnych to nie ma efektu napompowania miensi na treningu
Ekspert -

old-school

Wysłana - 01 marca 2008 19:39    Edytuj Cytuj
jak efekt bedzie mniej odczuwalny przy stałym stosowaniu No-xplode to zwieksz dawke np. z miarki do 1,5 lub 2 miarek

jadłem no-xplode, obecnie jestem na nanovapor i według mnie kopie znacznie lepiej !! polecam

they holla my name !!

adzik123

Wysłana - 01 marca 2008 22:31    Edytuj Cytuj
taaa... tylko że nie mozna stosować jednego środka kupe czasu... bo w koncu doszloby do tego ze "skoro juz mnie nie kopie pól opakowania to zjem całe" ;]

dareqk

Wysłana - 01 marca 2008 23:10    Edytuj Cytuj
Jak chcesz mieć pompę na stałe to po prostu przyłóż się do techniki wykonywanych ćwiczeń...

Dar0

miisiek87

Wysłana - 02 marca 2008 14:16    Edytuj Cytuj
jak dla mnie troche za droga zwłaszcza że starcza na niewiele bierz śmiało dwie miarki no chyba że bedzie mdliło. Jadłem nitrobolon w kapsach i w proszkuII i najlepiej pompowały kapsy ale po NO prawie żadnych spadków jakością przyrostu po cyklu góruje nad nitro i też wychodzą żyły

emenems

Wysłana - 02 marca 2008 14:20    Edytuj Cytuj
przepis na megaultrakosmiczną POMPĘ MIĘŚNIOWĄ!!!!

dobry posiłek przedtreningowy (bogaty w białko) + precyzyjna technika wykonywanych ćwiczeń

a wtedy masz pompę wszystkiego (nie tylko bicepsa )

kituśka love
Ekspert -

michal09

Wysłana - 02 marca 2008 14:31    Edytuj Cytuj
pompa w pierwszej mierze zalezy od dobrego treningu(techniki wykonywania cwiczen)

Ekspert -

miisiek87

Wysłana - 02 marca 2008 14:43    Edytuj Cytuj
czyli wychodzi na to iż jestem rolasem bo jem bostery NO ;( nie po to żeby opuchnąć ale po to żeby coś zostało po cyklu żebym nie stał w miejscu wydaje mi sie że są leprze efekty niż na sucho moge sie mylić oczywiście

faftaq

Wysłana - 02 marca 2008 14:46    Edytuj Cytuj
no-boostery moga spomoc regeneracje, przyczynic się do poprawy parametrow silowych, wytrzymalosciowych, ale przede wszystkim chozi o dorazne efekty i komfort treningu. no-boostery skladaja sie z argininy/cytruliny i pobudzaczy (metyloxantyny), plus jakies dodatki, a w/w zwiazki nie maja wplywu na mase miesniowa. niektore no-boostery maja wskladzie kreatynę, a ta moze mic wplyw nie tylko dorazny.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

no.-xplode czy pompa mocno spada ???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.