Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1328 razy
słowa kluczowe: nietypowe  pytanie 
Autor

nietypowe pytanie

spider_man

Wysłana - 07 listopada 2002 19:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czesc. mam dziwna prosbe. mozecie mi powiedziec czy z moja budowa ciala jest cos nie tak?? chodzi mi o moj brzuch. mam 16 lat 177 cm wzrostu, 59 kg, 77 cm w pasie, 30 w bicepsie i 50 w udzie.
Moja starsza twiedzi ze jestem chudy, skoro tak to dlaczego mam na brzuchu spory zapas tluszczu?? od 2 tygodni robie codzienne aeroby, nie jestem na rzadnej specjalnej diecie (nie jem slodyczy, wczesna kolacja, sowite sniadanie itp) Oprocz aerobow trenuje sobie brzuszek. Juz jest widac miesnie i to nawet dobrze (dwa gorne zedy cegielek). Tylko ze ja naprawde mam chyba spory zapas tego swinstwa na brzuchu.
Jakby co to moge podac jeszcze inne wymiary.

Co wy o tym myslicie???
Za "dobre" wypowiedzi place sogami.
za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 listopada 2002 20:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 07 listopada 2002 20:34    Edytuj Cytuj
WITAJ SPIDER MEN-IE !! Sluchaj sprawa jest taka ze mozesz byc ogolnie szczuplą osobką ale gdzies tam zgromadzi Ci sie troszke tluszczyku.Faceci zazwyczaj maja klopoty z brzuszkiem kobiety natomiast z biodrami -takie sa uwarunkowania genetyczne.Moze za duzo piwka???
Jesli nie to sprobuj troche pomeczyc ten brzuszek-skrety z kijem sa bardzo dobre na miesnie brzucha-zwlaszcza skosne,hula hop jest poprostu suuper,po skakaniu na skakance szybko spada brzuszek jesli wiec nudza Cie "zwykle "sklony namawiam do urozmaicenia treningu na brzuszek wlasnie w ten sposob .Dobrze by tez bylo jakbys wiecej uwagi poswiecil dolnym partiom miesni brzucha -wszelkie unoszenie nog ,nozyce pionowe poziome sa jak najbardziej wskazane i co jest tu wazne rob rozne(!!!)sklony -mniej a dokladniej,przy kazdym spieciu musisz czuc ich napiecie -samo machanie nic nie da ale to napewno wiesz!Napewno ktos z forum dopisze cos ciekawego od siebie czekaj cierpliwie ,bo jest tu duuuzo osob ktore znaja sie na rzeczy i napewno cos madrzejszego dorzuca .

ZYCZE SUKCESOW I WYTRWALOSCI-SERDECZNIE POZDRAWIAM

spider_man

Wysłana - 07 listopada 2002 20:42    Edytuj Cytuj
piwa nie pilem juz 2 tygodnie :) ale przed tem.... troche litrow poszlo :) aktualnie wspomagam sie Ultra Ripped i musze powiedziec ze mi si dobra forma wyrobila ( na poczatku wytrzymywalem 15 min biegu a teraz ponad godzine bez problemu). po skaczeniu cyklu na ur zakupie sobie l-karnityne multipowera (podobna jedna z lepszych).
dzieki za rady. teraz sie bede troche bardziej do skakanki przykladal :)

czekam na jeszcze inne wypowiedzi

oczywiscie sog

Szefu

Wysłana - 07 listopada 2002 20:51    Edytuj Cytuj
Troche masz tego tluszczu, dla porownania, ja mam 190cm, 83 kg, a w pasie tylko cm wiecej niz ty - 78, za to biceps 40, ale ja jestem 5 lat starszy, wiec jesli bedziesz cwiczyl, to w moim wieku bedziesz 3 razy wiekszy!

GG: 352477

spider_man

Wysłana - 07 listopada 2002 21:01    Edytuj Cytuj
hehe. dzieki za dobra wiadomosc po maksymalnym odtluszczeniu biore sie ostro za trenig masowy (bede sie staral zlapac jak najmniej tlusczu)

Szefu

Wysłana - 07 listopada 2002 21:04    Edytuj Cytuj
ale powiem Ci, ze moja mama tez twierdzi, ze jestem chudzielcem

GG: 352477

SFD

Wysłana - 07 listopada 2002 21:08    Edytuj Cytuj
Nio miesko bedzie mialo gdzie Ci "wejsc" zrobisz sie duuuzy !!!I dobrze tak trzeba.Nie zapominaj o skakance-spojrz na bokserow,przed zawodami zeby zbic mase skacza i skacza - Ty jak pocwiczysz troszke tez zwalisz ten brzuszek-napewno !!!

Tymczasem POZDRAWIAM- zycze tez milych i wyczerpujacych treningow!!!

spider_man

Wysłana - 07 listopada 2002 21:22    Edytuj Cytuj
dzieki wszystkim za otuche
spadam do wyrka i jezeli ktos cos ciekawego moze na ten temat napisac to niech wali smialo, chetnie poczytam

dE^SiRE

Wysłana - 08 listopada 2002 18:45    Edytuj Cytuj
Chyba nie jest ztoba tak zle...daj fotke brzuszka to cie ocenimy

Pozdrawiam
Dezir

-==PINGwin pOWERed==-

Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -

SFD

Wysłana - 09 listopada 2002 11:09    Edytuj Cytuj
O wlasnie wlasnie De^sire ma racje dawaj foto to ocenimy-ha ha ha !!!
A dla De^sire sog bo dal fajny pomysl no i troche tak po&quot;kumpelsku&quot;i za caloksztalt !!!

POZDRAWIAM CIEPLUTKO!!!

spider_man

Wysłana - 09 listopada 2002 12:58    Edytuj Cytuj
problem w tym ze nie mam apararu cyfrowego ani skanera

ale gdzies milaem zdjecie w ubraniu :)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

nietypowe pytanie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.