Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3317 razy
słowa kluczowe: nierówne  łydki 
Autor

nierówne łydki

nikepro

Wysłana - 18 czerwca 2009 17:00    Edytuj Cytuj
musi sie dać ;)

tutaj masz moje gg : 878087
ja bede poznym wieczorem tak po 22 to Ci powiem wszystko co i jak i zobaczymy co z tego bedzie ;)
w kazdym razie nie masz nic do stracenia ;)

donJAZYResko

Wysłana - 18 czerwca 2009 17:05    Edytuj Cytuj
Mój kolega ma to samo od urodzenia i niestety nic się nie da z tym zrobić...
Twardo gra w piłkę, a dysproporcja jest wciąż ta sama. Lekarze też nic nie mogą poradzić. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

nikepro

Wysłana - 18 czerwca 2009 22:45    Edytuj Cytuj
mój też tyle że on ma udokmentowany zanik obłego przyśrodkowego i z tym już niestety nic nie da sie zrobić ale tutaj można spóbować poćwiczyć ;)

tylko jedno mnie dziwi, że przez tyle lat ta dysproporcja nadal istnieje i to dośc spora :/

donJAZYResko

Wysłana - 19 czerwca 2009 12:24    Edytuj Cytuj
Bardzo długa i ciężka praca przed nią. Powodzenia. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

gosiaaaaaa

Wysłana - 19 czerwca 2009 12:41    Edytuj Cytuj
jestem gotowa podjąc się tej cięzkiej pracy...

ovejita

Wysłana - 20 lipca 2009 10:29    Edytuj Cytuj
witam:)
Mam prośbę, bo mam niemal identyczny problem jak koleżanka.
Również mam jedną łydkę szczuplajszą (4 cm różnicy - 27 cm i 31 cm) po operacji ścięgna Achillesa...Miałam nogę w gipsie przez 1,5 miesiąca...Moglibyście przesłać mi przykładowy plan jaki ułożyliście w celu rozbudowy tych mięśni? byłabym bardzo wdzięczna...
Dla dziewczyny to bardzo krępujące odsłanianie takich nóg w lecie i mam nadzieję że da coś się z tym zrobić...

Aha, i jeszcze jedno - trzeba stosować specjalne posiłki przed/po treningowe podczas tych ćwiczeń?

victoria33

Wysłana - 10 sierpnia 2009 12:52    Edytuj Cytuj
Czesc Gosiu, napisz prosze czy udaje Ci sie trening? Tez mam podobny problem, cwicze, ale zadnej poprawy nie widze niestety.

victoria33

Wysłana - 10 sierpnia 2009 12:59    Edytuj Cytuj
Mam pytanie: czy ktos wie dlaczego pomimo intensywnych cwiczen nie udaje sie rozbudowac miesnia? Nie mialam zadnej operacji, mam uszkodzony nerw w lydce, ale tak naprawde nikt nigdy nie potrafil mi wytlumaczyc dlaczego mam taka dysproporcje w miesniach nog. Czytam i czytam w internecie i odpowiedzi brak :( Czy naprawde nic sie nie da zrobic? Nawet jeseli miesien nie jest uszkodzony? Tuz po cwiczeniach widze i czuje roznice w miesniu lydki, ale po paru godzinach wszystko wraca do poprzedniego stanu, no moze jest nieco wzmocniony ale nie wiekszy. I jeszcze jedna sprawa? Zauwazylam, ze na wyszczuplenie i rozbudowanie miesni lydek podawane sie dokladnie te same cwiczenia, przeciez to sprzecznosc....
Bylabym szczesliwa gdyby ktos pomogl mi to zrozumiec. Dzieki

Volter14

Wysłana - 10 sierpnia 2009 16:01    Edytuj Cytuj
Na łydki nie ma specjalnego wyboru ćwiczeń. A wszystko w wyszczupleniu i powiększeniu zależy od diety. Ilość powtórzeń też raczej względna, bo łydki i tak reagują w większości tylko na dużą liczbę powtórzeń (czy masa czy rzeźba).
Największa różnica w treningu na siłę, masę i rzeźbę oprócz diety, to przerwy wypoczynkowe. Na siłę 5 min, na masę ok.2 min, na rzeźbę >1 min.

Pozdro

victoria33

Wysłana - 10 sierpnia 2009 20:45    Edytuj Cytuj
Jezeli dobrze zrozumialam, to powinnam robic 2 min przerwy pomiedzy seriami? Trening co drugi dzien czy codziennie? Boje sie zeby jeszcze bardziej nie wyszczuplic chudszej nogi. Czy cwiczyc w ogole noge grubsza? A co z dieta? Jaka powinnam stosowac? Czy jakies specjalane odzywianie tuz po treningu?
Dziekuje za odpowiedz.

Odpowiedzi jest na 4 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

nierówne łydki

Strony:  pierwsza  1  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.