Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 4227 razy
słowa kluczowe: narty  snowboard 
Autor

narty a snowboard

przemooo1

Wysłana - 18 stycznia 2009 19:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam zamiar sobie kupic narty lub snowboard i nie wiem co wybrac:) obecnie jerzdze na nartach i chciałbym sprobowac snowboardu:D moze mi doradzicie co daje wieksza frajde??trudno sie jezdzi na snowboardzie??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 stycznia 2009 23:59 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Andromedaa

Wysłana - 19 stycznia 2009 23:59    Edytuj Cytuj
Podobno nam narciarzą trudniej
Ja tam naukę na desce planuję od 3-4 lat i nic

Kobiety na ratraki !
"Królowa śniegu"
Znawca -

kondziureq

Wysłana - 23 stycznia 2009 15:39    Edytuj Cytuj
a ja sie nie zgodze ze trudniej :) heh 3 sezony na nartach smigałem i 3 na desce ;) teraz 4 bedzie :) powiem szczerze ze wg mnie na desce trudniej :)

Andromedaa

Wysłana - 23 stycznia 2009 19:22    Edytuj Cytuj
A o czym ja piszę ??
Pisze, że narciarzom trudniej przestawić się na deskę.

Kobiety na ratraki !
"Królowa śniegu"
Znawca -

qppm

Wysłana - 29 stycznia 2009 11:46    Edytuj Cytuj
Na desce mozna sie nauczyc bardzo szybko.

Bylem teraz w gorach i 4 osoby byly 1 raz na desce,kumpel po jednym dniu jazdy (~6h) zjezdzal juz zmieniajac krawedzie ale glebiac jednak co kilka metrow, po 5 dniach jezdzil juz bez problemowo bez gleb i dosc szybko

3 dziewczyny zjezdzaly same po 2 dniach, po 5 jezdzily juz na lajcie, bez wiekszych problemow czy gleb, u nich byla to kwestia strachu, jadac na pietach baly sie upadku przy przejsciu na palce

Wypozycz deske na 2 dni i zobacz czy ci sie podoba

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 30 stycznia 2009 13:31    Edytuj Cytuj
to duzo zalezy od czlowieka i jego uwarunkowan. Ciezko jest wiec powiedziec ze na desce jest latwiej niz na natach. Bo jeden na desce nauczy sie w 3 godziny zjezdzac a inny sam nie da rady pomimo wielu godzin prob i bedzie potrzebowal instruktora.

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

gosMT

Wysłana - 31 stycznia 2009 12:20    Edytuj Cytuj
ja przez kilka lat jeździłam na nartach, po czym 6 lat temu przesiadłam się na deskę. na początku próbowałam sama się uczyć, po przeczytaniu książki napisanej przez instruktora, ale postanowiłam jednak wziąć lekcje i bardzo szybko nauczyłam się jeździć. poszło mi to o wiele łatwiej i szybciej niż nauka jazdy na nartach. do dziś jeżdżę z tym samym instruktorem i ciągle czegoś się uczę. mi snowboard daje o wiele większą frajdę niż narty, ale to już zależy co kto woli. ja polecam deskę :) pewnie że na początku co chwilę zalicza się glebę, ale nie należy się zniechęcać ;)

Raczadam Fight Team www.thaiboxing.pl

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 31 stycznia 2009 12:56    Edytuj Cytuj
przez 6 lat ciagle z instruktorem jezdzisz?

qppm

Wysłana - 31 stycznia 2009 15:57    Edytuj Cytuj
czesto ludzie biora instruktora na godzine na start sezonu dla przypomnienia, pewnie ona tak robi, watpie zeby nonstop z couchem przez 6 lat ;)

pzdr

gosMT

Wysłana - 31 stycznia 2009 16:40    Edytuj Cytuj
pewnie że nie non stop z instruktorem jeżdżę jak akurat jestem tam gdzie on uczy to sobie z nim pojeżdżę godzinkę i tak kilka razy w sezonie, nie koniecznie na początku. zawsze jest jeszcze jakaś nowa technika, której można się nauczyć, albo błąd który można poprawić dzięki temu nie nabiera się złych nawyków, które ma wielu samouków (którzy nawet o tym nie wiedzą).

Raczadam Fight Team www.thaiboxing.pl

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 31 stycznia 2009 17:39    Edytuj Cytuj
dzięki temu nie nabiera się złych nawyków, które ma wielu samouków

z tym masz racje . Ale dla mnie bylaby to strata czasu. Moze dlatego ze ja w gorach jestem moze z 2 tygodnie maksymalnie w ciagu roku i chce to wykorzystac jak tylko sie da. Nigdy nie zostane profesjonalnym zawodnikiem wiec wytykanie malych bledow jest mi zbedne, ale co kto lubi

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

narty a snowboard

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.