Witam serdecznie.
Tak sobie czytam.. długo już z tym staram napisać na forum ale troche mi tak głupio prosić o plan bo widzę ze robi to mnóstwo osób. Ale jeśli tak całkiem przypadkiem miał by ktoś wolną chwilą i coś wymyślił dla mnie to byłbym bardzo wdzieczny

oto moje dane:
Trenuje od 2 lat SW - jiu jutsu 2 lub 3 razy w tygodniu. wtorki czwartki i czasem srody lub poniedzialki - ok 2 godziny.
oprócz sali ćwicze w domu, do siłowni nie chodzę i przypuszczam że bedzie cięzko cos dla mnie znaleźć bo sprzętu tez nie mam..
Staram sie w dni nie treningowe robic 100 pompek seriami po 25 lub 30 ale serie rozkladam raczej na cały dzień, pompki robie normalne, 10 na tzw. trójkącik, 20 z nogami na podwyzszeniu.
Trenuję róznież brzuch. Tez w dni nie treningowe:
1.siad do pół leżenia z dłońmi na ziemi i podiaganie kolan zgiętych do klatki - 3 serie po 20
2.spięcia 4serie po 20
3.normalne skłony 2 serie po 25 i sketoskłony 2 serie po 25
Jeszcze bicepsik - małym 3 kg hantlem 5 seri po 20 powtórzeń
Przerwy miedzy seriami to ok 30 sekund a miedzy cwiczeniami ok minuty. Trening stosuje od nie dawna - miesiaca moze półtora..
Zależy mi na zdobyciu masy, ale oczywiscie rzeźbe tez chcę mieć ok. Mój brzuch jest dosyć 'oponkowaty'. Mimo tego ze trenuje SW. Mam dosyc mikre ramiona.. Czasu mam sporo, sprzęt tylko taki jak podałem.. skakanke jeszcze mam

ehhhh Nie mam żadnych przeciwkazan medycznych

Stosuje diete wysoko-białkową i weglowodanowa - na masę. Ale tylko pokarmową, nie stać mnie w tej chwili na odżywki.. Mam 22 lata, 178 cm wzrostu, 80 kg. Pozdrawiam!