Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

nanoVapor po cyklu na kreatynie

PacMan_3

Wysłana - 24 lipca 2008 11:07    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

3 tygodnie temu zakończyłem cykl na kreatynie. Skusiłem się na promocyjną cenę nanoVapor i zastanawiam się czy mogę zacząć cykl już teraz. Kusi mnie również Cell-Tech Hardcore (ahh ta promocja). Wiem, że pomiędzy cyklami na kreatynie powinno być 5-6 tygodni przerwy, ale nanoVapor nie jest kreatyną samą w sobie, więc może można szybciej zacząć. Dlatego zastanawiam się co lepiej: zacząć cykl na nanoVapor + białko teraz czy poczekać te 2-3 tygodnie dokupić jeszcze Cell-Tech Hardcore i wtedy zacząć cykl nanoVapor + Cell-Tech Hardcore + białko. Co lepiej?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lipca 2008 11:10 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 24 lipca 2008 11:10    Edytuj Cytuj
białko wliczasz do 'cyklu'?
pomysl to tak jakbys napisal,ze robisz cykl na vaporze+cell techu+ kurczakach (jak to brzmi? czy nie smiesznie?) ;)

zostan przy drugiej opcji, nie wiadomo do konca ile tej kreatyny w vaporze jest,ale na porcje okolo 25g i 6 rodzajow kreatyny, ladnych pare gram moze byc - dla Ciebie bedzie lepiej (szczegolnie juz jak dokupisz CT) jak zrobisz przerwe i wysycisz miesnie od kreatyny

bialko niezalezne/ to i tak uzupelnieni makroskladnika
Ekspert -

PacMan_3

Wysłana - 24 lipca 2008 17:09    Edytuj Cytuj
pomylilem sie w drugim zestawieniu piszac nanoVapor + białko miałem na myśli, że białko jako drink po treningowy. Ok dzięki za odpowiedź.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

nanoVapor po cyklu na kreatynie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.