zrzucilem 33 kg i jak kazdy z was mialem ten sam problem . nadmiar skory . nie wiedzialem co z tym zrobic. bylo tego sporo , spokojnie odciagalem skore na odleglosc 10-12cm od ciala i chowalem pod nia pieść . przez skore moja praca na silce byla mniej widoczna . i stal sie przewrot :) nabawilem sie urazu stawu . jak wiadomo najlepsza na stawy glukozamina . pomogla mi ona z urazem ale przede wszystkim zaskakujaco ujedrnila skore. po 3 tygodniach stosowania skora jest napieta , jedrna i przylega do ciala . goraco polecam wszystkim tym co maja problem z jedrnoscia . teraz dobrze wiem ile to skora a ile to tluszczyk do spalenia .
i ma . "zwiazki glukozaminy sa naturalnymi substancjami wystepujacymi w skorze , majacymi zdolnosc wiazania wody w naskorku , tworzac rodzaj "filmu" na powierzchni skory - uelastyczniajac ja . chronia w ten sposob skore przed peknieciami objawiajacymi sie czesto w postaci rozstepow." cytat z odwrotu ulotki z mojego opakowania :) co do rozstepow moich jakie pozostaly po zrzuceniu wagi stwierdzam ze wyblakly z koloru rozowego do zblizonego kolorowi skory i nie rzucaja sie az tak w oczy . wiec tez jakis plus
nie ma to tam to ja zawsze co chce to mam to
1245678559000
Devi_Devi
Wysłana - 22 czerwca 2009 18:48
czyli co ? glukozamina może pomóc ujedrnic skóre tak ? mi jej trochu zostało po zrzuceniu ponad 50 kg a zrzucam nadal ten balast :P
glukozaminy to jest w postaci jakiś tapsów czy maść ???
1245690586000
yogin44
Wysłana - 22 czerwca 2009 19:30
tak glukozamina Devi_Devi pomoze Ci mi pomogla po zrzuceniu 33 kg . ja przyjmowalem pod postacia pigulek . a masc to nie wiem ale przypuszczam ze podobnie dziala bo bezposrednio przez skore jest wchlaniana czyli na logike to tez :) ale reki bym nie dal uciac
1245691856000
Devi_Devi
Wysłana - 22 czerwca 2009 21:39
hym. na allegro 24 zł za 120 kapsów.
mysle ze sie skusze bo skóry mam troche na brzuchu i tyłku.
moja ma w skladzie dokladnie: siarczan glukozaminy 2KCl, zelatyna wieprzowa jako skladnik kapsolki oraz stearynian magnezu jako substancja przeciwzbrylajaca . czyli ze skaldu wychodzi na to ze firma nie ma znaczenia .
1245703457000
t0pek
Wysłana - 23 czerwca 2009 13:01
A jak to sensownie dawkowac?
Ja w trakcie diety smaruje sie balsamem do ciala i robie prysznice zimno-cieple (naprzemiennie), ktore to ujedrniaja skore.
1245754874000
yogin44
Wysłana - 23 czerwca 2009 13:27
moja glukozamine dawkuje sie 2xdziennie po sztuce bezposrednio po posilku. na opakowaniu bedzie napisane . podobno kremy i mascie malo daja . w wiekszosci to placebo, ale to podobno. tOpku a jak ci wychodza te prysznice ziamna-ciapla ??