Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

naderwanie wiązadeł !! powrot do sportu!

margos21

Wysłana - 12 stycznia 2009 23:48    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!!

Mam pytanie jestem 7 miesiecy po kontuzji naderwania więzadeł.
jestem Po naświetlaniach rehabilitacjach ruchowych.
Kolano mnie nie boli tylko mam dziwne uczucia jak przeprostowuje noge i tego sie najbardziej boje.Uprawialem sport skateboarding jazda na desce tricki skakanie ze schodow ale kontuzji dostalem z upadku z wysokosci . Teraz po 7 miesiacach od kontuzji chce zaczac ponownie jezdzic na desce... z poczatku w stabilizatorze z szynami po boku. Strasznie sie boje bo pamietam ten straszny bol do dzis ale niechce zmarnowac sobie mojego hobby , jak myslicie czy to wystarczajaco aby zaczac jezdzic? oczywiscie z poczatku nie hardkorowo ale chcialbym przejsc do teog poziomu ktory reprezentowalem kieddys prosze o pomocne opinie na ten temat.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 stycznia 2009 00:00 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Dante39

Wysłana - 15 stycznia 2009 00:00    Edytuj Cytuj
Naderwanie wiązadeł lub zerwanie jakiegoś ścięgna to poważna sprawa. Proces odbudowy trwa z reguły od 6 miesięcy do roku. Myślę, że odbyłeś rehabilitację i jadłeś w tym czasie produkty zawierające kolagen i żelatynę co znacznie pomaga w odbudowie. Moim skromnym zdaniem możesz wrócić na deskę ale nie szarżuj od razu.

Dante

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

naderwanie wiązadeł !! powrot do sportu!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.