Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

na pewno spiro, eca a t3 nie wiem potrzebna pomoc

vokian

Wysłana - 04 marca 2010 14:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam,
postaram się nie rozpisywać;P więc tak od połowy stycznia postanowiłem się wziąć za siebie konkretnie i spalić fata raz na zawsze:P bo zawsze wyglądało to fajnie 2 tygodnie a potem cały misterny plan w ****u:P
No i tak mamy dziś 4 marca, waga pokazała 99kg z rańca przy 7 tygodniu Low Carb i treningu (trening siłowy [wt, czwa, sob], interwałowy[aktualnie 4x w tyg] na stacjonarnym i w poniedziałki, środy i piątki robię taki trennig ogólnorozwojowy z tej stronki [http://www.iwantsixpackabs.com/abs.html].
Jak zaczynałem waga pokazywała 110, także gnój w ch*j :/
Ale jak narazie udało się 11kg spalić.

Dobra do rzeczy, kończy mi sie spalacz dziś, miałem resztki starego Venoma ALR'i i brałem przez ~ 3tyg.
Mam ~ 150 tabletek Spiro, które chce sobie wrzucić od poniedziałku na pewno, chce zaczać od małych dawek bo spiro tak mnie klepie zawsze, że nie bede walić z grubej rury bo padne na cyce:P Planuje 2 tyg on / 2 tyg off.
Mam też gdzieś w szafie efke to wrzuce w offie.
No i mam reszte T3, tylko 675mug, i planowałem to rozpisać na 2 albo 3 tyg ale właśnie nie wiem czy jest sens???? ale zaznaczam, że nie chce dokupować, chciałbym to skończyć jak jest sens, a jak nie to wywale i najwyżej dokupie jakiś spalacz. Ale z tego co się orientowałem aktualnie to venoma juz nie ma, więc jak co to polećcie coś aktualnie równie mocnego:)
No to chyba wsio:)

Hated by many
Loved by few
Feared by all

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 14:09 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sapphireex

Wysłana - 04 marca 2010 14:09    Edytuj Cytuj
malo tego t3

mozesz pojeciec 1 tab/d, lecz duzej roznicy nie zrobi

[http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html] zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21
kontuzja nadgarstka :/
Specjalista -

vokian

Wysłana - 04 marca 2010 20:25    Edytuj Cytuj
no to jeszcze zobacze z tym t3, bo szkoda wyrzucać jak zostało:P tym bardziej, że niedługo termin upływa;P rozpisze piramidke na 2-3tyg:P a spiro zaczne od pol tabletki dziennie, i teraz tak... jak zwiększe dawke spiro i za bardzo mnie porobi to wrocic na dzien dwa do poprzedniej i sprobować ponownie?? bo jak napisalem spiro ostro na mnie dziala i przy wiekszych dawkach ludzie dziwnie na mnie patrza:P

Hated by many
Loved by few
Feared by all

vokian

Wysłana - 05 marca 2010 11:42    Edytuj Cytuj
wzialem dzis pol tabza z rana i teraz caly pulsuje:P myslicie ze sie przyzwyczaje??:)

Hated by many
Loved by few
Feared by all

Antonek

Wysłana - 05 marca 2010 11:50    Edytuj Cytuj
polubisz ;]
Znawca -

sapphireex

Wysłana - 05 marca 2010 12:20    Edytuj Cytuj
wziales 10mcg i Cie trzepie??
nie spodkalem sie jeszcze z czyms takim

[http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html] zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21
Specjalista -

vokian

Wysłana - 05 marca 2010 12:28    Edytuj Cytuj
ale spiro,a nie t3:P karwa zawsze mnie tak to trzepalo:P ale mowie ze zawsze to byly słomiane zapały bo bralem i potem stwierdzalem ze spale bez farmy:P ale tym razem jest dyscyplina i jade:P nom mosakra wzialem doslownie 10mug i "ogien":P kiedys na uniwersytecie jak bylem na 40mug to siedzialem i same mi nogi chodzili i rece:P i sie ludzie na mnie dziwnie patrzyli:P

Hated by many
Loved by few
Feared by all

sapphireex

Wysłana - 05 marca 2010 12:44    Edytuj Cytuj
pisalem o clenie

dobrze ze dzialaja na Ciebie male dawki

Specjalista -

Ral1n

Wysłana - 05 marca 2010 12:57    Edytuj Cytuj
Chłopie Spiro przy Chińczyku to Emelianenko przy Najmanie ooo o tak to ujmę!

vokian

Wysłana - 05 marca 2010 13:36    Edytuj Cytuj
czyli jak dobrze rozumiem brać małe jak działają jak bede czuć że słabnie to sobie zwiększyc mam:) i nie zwiększać na hama jak nie ma potrzeby:) a z tym t3 to zobacze, narazie dam sobie spokój, na spiro powinno dobrze leciec:) a jak nie dojde do jako takiej sylwetki do maja-czerwca to najwyżej dokupie t3 i coś pomyślimy:)

Hated by many
Loved by few
Feared by all

vokian

Wysłana - 07 marca 2010 11:24    Edytuj Cytuj
każdego dnia odkąd zacząłem brać spiro, po przebudzeniu dosyć mocno czuje zatoki, powiedziałbym, że nawet bardziej niż mocno... tak pulsują... to normalne?? i czy przejdzie?:) jak myślicie:)

Hated by many
Loved by few
Feared by all

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

na pewno spiro, eca a t3 nie wiem potrzebna pomoc

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.