Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

nNBA 3 PYTANIA ODNOSNIE ZASAD

marcinlubi

Wysłana - 04 marca 2010 21:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

hey ma kilka pytan odnosnie zasad.
-wiem ze jesli zawodnik zlapie juz pilke w rece to nie moze kozlowac ale ogladalem niedawno mecz chicago bulls i tam jordan zlapal pilke w rece zamarkowal rzut do kosza po czym odbil pilke raz od parkietu o dopiero rzucil.wiec pytam sie czy mozna odbic pilke raz i rzycic jak juz sie ja zlapalo wczesniej w rece no bo wkoncu odbicie to nie kozlowanie prawda ale nie znam sie wiec pytam.
-druga sprawa ktura mnie dreczy to w jaki sposob mozna odebrac pilke przeciwnikowi zeby nie bylo faulu czy jesli przeciwnik czyma pilke w rekach i stoi w miejscu to moge wybic mu ta pilke z rak czy moge wybic pilke tylko w tedy jak juz rzuca
-noi trzecie sprawa to jak ktos mi poda pilke to moge ja zlapac i kozlowac dalej prawda a jak kozluje juz sobie i nagle zlapie pilke to juz nie moge kozlowac musze komus podac rzucic albo zrobic gora 2 kroki tak noi podczas tych 2 krokow moge odbic pilke od ziemi czy juz nie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

nNBA 3 PYTANIA ODNOSNIE ZASAD

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.