Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

muay thai warszawa

papi8

Wysłana - 03 października 2007 22:47    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam,
szukam jakiegos klubu z boksem lub muay thai w warszawie najlepiej blisko ursynowa albo na samym ursynowie, chodzi mi dokładnie o to ze od 13 do 17 w soboty mam przerwe pomiedzy zajeciami i chetnie chodizl bym wtedy na zajecia indywidualne, jezeli nie boks i muay thai to piszcie co jest w tych godzinach chociaz!
z gory dzieki
pozdrawiam

Couse I think we can make it in fact I'm sure... And If U fall stand tall and come back for more

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 października 2007 01:45 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

renegat44 SZARY

Wysłana - 04 października 2007 01:45    Edytuj Cytuj
tu masz piaskownice http://www.sfd.pl/BAZA_KLUB%C3%93W-t166349.html a teraz zacznij kopać-generalnie masz odrazu na pierwszej stronie boks na Mandarynki

"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"

papi8

Wysłana - 04 października 2007 10:28    Edytuj Cytuj
no dzieki wielkie za ten link ale ten boks jest w sobote od 13 do 17 jakos? bo nie widze tu niestety zadnego rozkładu, a strone juz widizałem i wqtedy tez nie znalazłem....

Couse I think we can make it in fact I'm sure... And If U fall stand tall and come back for more

papi8

Wysłana - 04 października 2007 10:30    Edytuj Cytuj
no własnie juz boks znalazłem i jest od pon do piatku, to nie jest takei proste ja szukam takiej sekcji juz przesłż odwa tyg i nic w soboty w tych godzinach nie znalazłem niestety;/

sasza69

Wysłana - 04 października 2007 15:05    Edytuj Cytuj
wpisz w google copacabana tam jest mt. treningo maja na tygodniu i w soboty ale nie wiem w jakich godzinach.

Pozdrawiam

papi8

Wysłana - 04 października 2007 16:27    Edytuj Cytuj
widzialem ten klub, o tej godiznie co chce maja judo ;/ a jesli np w rozkładzie nie maja zadnego treningu a jest czynne np od 10 do 17 i tam podbije i bede chciał indywidualny trening np wlasnei z muay thay to jest taka mozliwość nawet np w copacabanie czy treningi idywidualne z poszczegolnych sztuk walki tez maja okreslone godziny? bo widizalem w copacabanie ze za jeden trening płaci sie 30zł ale nie wiem czy to za treningi jeden razem z grupa czy za jeden swoj osobny indywidualny trening z wybranej sztuki walki?

sasza69

Wysłana - 04 października 2007 16:42    Edytuj Cytuj
najlepiej idz osobiscie i pogadaj...bo w ten sposob jak sie bedziesz zbieral to na zbieraniu informacji trenowanie sie zakonczy.

Pozdrawiam

papi8

Wysłana - 04 października 2007 18:03    Edytuj Cytuj
no wybiore sie napewno ;)

papi8

Wysłana - 04 października 2007 18:04    Edytuj Cytuj
aha to jest gdzies koło stacji metra ursynow tak?

sasza69

Wysłana - 05 października 2007 11:18    Edytuj Cytuj
Z tego co ja sie orientuje to gdzies przy metrze sluzew na wałbrzyskiej.

Pozdrawiam

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.