Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 988 razy
słowa kluczowe: muay  thai  pozno 
Autor

muay thai - czy nie za pozno?

Ebex

Wysłana - 05 lutego 2010 15:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam,

chcialbym sie na to zapisac, ale mam 23 lata i nie wiem czy to duzo czy nie

no wiec wysmieja mnie na treingu ze w tym wieku dopiero sie zapisalem?;d to bylby moj pierwszy trening sw

a no i ze troche cwicze na silce to waze kolo 90kg, czy by mnie dali od razu do tych ciezkich co juz pewnie trenuja 20 lat?;p

Zmieniony przez - Ebex w dniu 2010-02-05 15:55:17

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2010 16:03 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 05 lutego 2010 16:03    Edytuj Cytuj
1) nie jest za późno - śmiało idź na trening
2) podział jest na grupy (początkująca, średnio zaawansowana itd.) a nie na wagi

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

Ebex

Wysłana - 05 lutego 2010 16:05    Edytuj Cytuj
ok dzieki ;d trzymaj soga

_radek

Wysłana - 05 lutego 2010 16:08    Edytuj Cytuj
U mnie na kicku jest taki jeden co zaczął mając między 36-41 lat, nie wiem dokładnie, na pierwszy trening przyszedł z synem. Chyba wcześniej nie trenował. Nikt nigdy mu nie wypomniał że późno zaczął...
Pudzian dużo później od Ciebie zabrał się za MMA a teraz dużo osób wierzy że to tylko kwestia czasu jak rozniesie czołówkę UFC

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

buakaw123

Wysłana - 05 lutego 2010 16:48    Edytuj Cytuj
Niezły przykład

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 05 lutego 2010 17:32    Edytuj Cytuj
ja zacząłem jak miałem 29 lat i nie uważam żeby było za późno
na ring mnie narazie nie wysyłają bo traktuję to jako zabawę a nie sport wyczynowy, ale na sparingach sobie radziłem
jeśli myślisz zaś o walkach to się zastanów czy stać Cię na wyjazdy na zawody itp, bo Ci nikt tego nie zasponsoruje a pewnie nawet w thaj zawodowym w PL więcej jak 1000 PLN w Polsce nie dostaniesz za walkę
gadałem z gościem który walczył parę lat temu o zawodowy tytuł mistrza uk w swojej wadze - wygrał i dostał 200 funtów (chyba w 2006 roku)

GET RICH OR DIE TRYING!

Piaskowy

Wysłana - 05 lutego 2010 18:15    Edytuj Cytuj
W tym wieku raczej nie ma co liczyc na zawodostwo, tytuly etc. Jesli chcesz sobie potrenowac dla siebie to nie widze zadnego problemu, nikt Cie nie wysmieje na treningu, u mnie chodzi do klubu od jakiegos czasu facet ktory na oko ma juz kolo 40lat i w niczym mu to nie przeszkadza zeby sprobowac czegos nowego :)

Poza tym 23 lata to nie jest zadna starosc, nie wiem czemu ludzie sie upieraja z tymi pytaniami czy juz nie jest za pozno na treningi ^^

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 05 lutego 2010 18:19    Edytuj Cytuj
no ja też tak myślę, w tym rou skończę 31 lat a jak znajdę w okolicy jakiś ciekawy grapling i będę miał czas to też pójdę, tu gdzie jestem dużo ludzi po 30ce ćwiczy, u mnie w klubie nawet gościa co ma po 30ce tak na oko wystawiali na zawody (dostał i już chyba nie jeździ ) w sumie to z nim se jakoś radziłem na sparingach

GET RICH OR DIE TRYING!

mak5iu

Wysłana - 05 lutego 2010 18:48    Edytuj Cytuj
No wiecie nie można powiedzieć że nie ma szans na zawodowstwo bo zawsze można się wybić jak sie ma chęci przede wszystkim i trochę talentuśmigaj na trening i nie przejmuj się wiekiem

"Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki"
"On the street nobody can hear you tap out"

Piaskowy

Wysłana - 05 lutego 2010 18:56    Edytuj Cytuj
Szanse sa, ale w tym wieku juz duzo mniejsze niz gdyby zaczal xx lat wczesniej. Osoby, ktore wybijaja sie zaczynajac treningi pozno to pojedyncze jednostki. Ja sam idac na pierwsze treningi nie myslalem o zadnych zawodach bo dosc pozno zaczalem zabawe z SW. Zalezy jakie kto ma priorytety.

Showcase

Wysłana - 05 lutego 2010 19:17    Edytuj Cytuj
na jakiej podstawie twierdzisz ? prowadzisz statystyke ? jak ma talent i checi to cos z niego bedzie jak nie ma talentu to moze trenowac od 5latek z najlepszymi i gowno z tego bedzie... przestancie teoretyzowac i wy******lac na trening :<

p.s. ile % trenujących od 14roku życia zostaje zawodowcami ? 1% ? - macie odp... nara

Zmieniony przez - Showcase w dniu 2010-02-05 19:18:02

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

muay thai - czy nie za pozno?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.