Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 994 razy
słowa kluczowe: muay  thai  pozno 
Autor

muay thai - czy nie za pozno?

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 05 lutego 2010 20:51    Edytuj  Cytuj
p.s. ile % trenujących od 14roku życia zostaje zawodowcami ? 1% ? - macie odp... nara
Tzn?

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Specjalista -

Showcase

Wysłana - 05 lutego 2010 21:21    Edytuj Cytuj
...ze się ludzie przejmują wiekiem czy nie za późno bo chcą być pro a jeśli by zaczęli za dzieciaka jaka szansa ,ze będą pro ? (innej alternatywy dla takich pytań nie widzę jak pytanie się co prawda nie wprost "Czy będę jak zawodnicy z tv" bo dla siebie (amatorsko) można pewnie i zacząć w wieku 33 i wystartować w zawodach...

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 05 lutego 2010 21:30    Edytuj Cytuj
chcialbym sie na to zapisac, ale mam 23 lata i nie wiem czy to duzo czy nie

ja tyle miałam jak sie zapisałam
i nawet w zawodach kilku wystartowałam

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

Bociann

Wysłana - 05 lutego 2010 22:27    Edytuj Cytuj
jasne,ze nie za pózno ja mam 19 lat i na swojej sekcji jestem jednym z młodszych, wiekszość ludzi własnie jest w wieku 22-30 lat a i po 30stce też są ;_)

Ebex

Wysłana - 05 lutego 2010 22:33    Edytuj Cytuj
dzieki za odp ;d

no to niedlugo pojde sie zapisac + dodam jakies bieganie do silki bo z kondycja u mnie kiepsko, czy moze lepiej teraz zaczne biegac a np za pol roku bym sie zapisal?

a i czy by nie przeszkadzalo to ze 4 lata temu mialem zlamanie srodrecza i wlozyli mi plytki i sruby w prawa dlon? (juz wyciagneli i ich nie mam), bo wlasnie zlamalem podczas bojki, chyba zle uderzylem kolesia czy cos

ogolnie to sie bardzo slabo bije (bilem sie moze ze 3 razy w zyciu) chociaz wszyscy mi mowia ze wygladam na takiego dla ktorego bojki to cale zycie ;d (lysy i troche sie pocwiczylo na silce ;d)

a i chodzi mi o trenowanie amatorskie, chociaz jak by mi dobrze szlo to bym na jakies zawody mogl wpasc dostac po mordzie ;p

Zmieniony przez - Ebex w dniu 2010-02-05 22:36:03

buakaw123

Wysłana - 05 lutego 2010 22:49    Edytuj Cytuj
Nie ma sensu najpierw biegać by się zapisać, zapisz się od razu a kondycja wyrobi się w sekcji. Biegane jak najbardziej można dołożyć ale równo z sekcją.

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

muay thai - czy nie za pozno?

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.