...ze się ludzie przejmują wiekiem czy nie za późno bo chcą być pro a jeśli by zaczęli za dzieciaka jaka szansa ,ze będą pro ? (innej alternatywy dla takich pytań nie widzę jak pytanie się co prawda nie wprost "Czy będę jak zawodnicy z tv" bo dla siebie (amatorsko) można pewnie i zacząć w wieku 33 i wystartować w zawodach...
1265401260000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 05 lutego 2010 21:30
chcialbym sie na to zapisac, ale mam 23 lata i nie wiem czy to duzo czy nie
ja tyle miałam jak sie zapisałam i nawet w zawodach kilku wystartowałam
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
jasne,ze nie za pózno ja mam 19 lat i na swojej sekcji jestem jednym z młodszych, wiekszość ludzi własnie jest w wieku 22-30 lat a i po 30stce też są ;_)
1265405268000
Ebex
Wysłana - 05 lutego 2010 22:33
dzieki za odp ;d
no to niedlugo pojde sie zapisac + dodam jakies bieganie do silki bo z kondycja u mnie kiepsko, czy moze lepiej teraz zaczne biegac a np za pol roku bym sie zapisal?
a i czy by nie przeszkadzalo to ze 4 lata temu mialem zlamanie srodrecza i wlozyli mi plytki i sruby w prawa dlon? (juz wyciagneli i ich nie mam), bo wlasnie zlamalem podczas bojki, chyba zle uderzylem kolesia czy cos
ogolnie to sie bardzo slabo bije (bilem sie moze ze 3 razy w zyciu) chociaz wszyscy mi mowia ze wygladam na takiego dla ktorego bojki to cale zycie ;d (lysy i troche sie pocwiczylo na silce ;d)
a i chodzi mi o trenowanie amatorskie, chociaz jak by mi dobrze szlo to bym na jakies zawody mogl wpasc dostac po mordzie ;p
Zmieniony przez - Ebex w dniu 2010-02-05 22:36:03
1265405586000
buakaw123
Wysłana - 05 lutego 2010 22:49
Nie ma sensu najpierw biegać by się zapisać, zapisz się od razu a kondycja wyrobi się w sekcji. Biegane jak najbardziej można dołożyć ale równo z sekcją.