czy przy dużej tuszy i wadze można/da się trenować muai thai bo mam sie okazje zapisać i mimo dużej masy jestem dość sprawny ( potrafię np: kopnąć z pół obrotu na wysokości brody czy dość dynamicznie udeżać itp) proszę o profesionalne porady a nie wyśmiewanie
Nikt cie nie bedzie wyśmiewał Idz jak najbardziej!!!W początkowej fazie nauczania wprowadza sie tylko bardzo proste elementy walki a większy nacisk kładzie sie na ogólnorozwojówkę ,wiec do czasu aż zacznie sie prawdziwa zabawa na pewno pozbędziesz sie nadwagi
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
1215995178000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 14 lipca 2008 02:49
No skoro jeszcze mówisz, że jesteś sprawny to w czym problem?
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
jedyne co, to z zawodami będziesz chyba musiał poczekać do wieku seniorskiego, bo ja osobiście nie kojarze juniorów w kategorii +91 - ale to też plus dla Ciebie, po 3 latach treningu będziesz naprawde umiał dużo, i spokojnie będziesz mógł wyjść na ring
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Wow. Patrze w profil. Jezeli wymiary sa prawdziwe, to masa faktycznie do malych nie nalezy. Nie ma jednak zadnych przeciwskazan. Jak najbardziej mozesz pujsc na trening. Tylko uwazaj na stawy.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -
1216015213000
arczi88
Wysłana - 14 lipca 2008 08:42
No masa jest konkretna jak na twój wiek aż za konretna ,ale jeżeli na treningach się będziesz przykładał i zmienisz coś w diecie to spalisz fat szybko w pare miesięcy
1216017752000
_Knife_
Wysłana - 14 lipca 2008 10:02
golemo93 - zacznij się odchudzać chłopie, ze 20 kg musisz zrzucić jak nic (najlepiej ze 45 kg!) Bardzo obciążysz serce na treningu, a nie chciałbym żebyś zmarł Rozgrzewka w MT to zwykle hardcore.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2008-07-14 10:03:08