Szacuny
29
Napisanych postów
98
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
406
Od wczoraj mam caly czas dziwne uczucie w 2 palcach prawej reki: malym i serdecznym. Mam wrazenie jakby mi zdretwialy - takie mrowienie. Nie mam pojecia skad sie to wzielo, macie jakis pomysl?
Szacuny
19
Napisanych postów
734
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
25376
Też tak miałem,dokładnie te dwa palce,no i po jakims tygodniu mi przeszło. Myślę,że to może być związane z tym nerwem,co przy łokciu przechodzi,ale nie jestem pewien,wiec sie dołanczam do pytania.
Szacuny
29
Napisanych postów
98
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
406
moze tez sie duzo uczyles:) ? bo ja mam sesje i musze zakuwac:(
Moze to przez opieranie lokcia na biorku, no ale to by mnie i drugi bolal.
pozatym rano jak sie obudzilem to caly czas to czulem.
Szacuny
19
Napisanych postów
734
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
25376
No powiem Ci,że też tak kombinowałem,z tym opieraniem,bo w sumie efekt podobny,jak do tego,gdybys specjalnie stuknąl się w ten wlasnie nerw..no ale ja też czulem to cały czas,24h na dobe,choć poza samym odczuciem nie miałem innych obiawow,jak np.osłabienie siły,inny kolor/temperatura,wogole nic pozatym tym mrowieniem...(i to w zasadzie głownie przy dotyku) może to kwsietnia przeciażenia stawu łokciowego,nie wiem.A może eksperci coś wymyślą...
Szacuny
70
Napisanych postów
384
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1956
Mialam kiedys tez takie dretwienie, cierpniecie. Poszlam do lekarza jak to ja - uklul mnie igielka malutka, pogilgal piorkiem i powiedzial, ze to brak magnezu.
ewel
--
marudzę na temat naturalnej pielęgnacji ciała
Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1087
Mam dokładnie taki sam problem z palcami od jakiegoś miesiąca czasu. Biorę Aspargin i nic to nie daje zaczyna mnie to niepokoić.... jak sobie poradziliście bonie wiem co robić...? prosze o pomoc pozdrawiam.
Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1087
Ćwicze od ponad 10 lat na siłce ale nigdy nie miałem czegoś takiego a z łokciem wydaje się być wszystko dobrze żadnego bólu czy problemu jedynie cierpnięcie czy szczypanie w 2 palcach a najbardziej w małym palcu. Czuje to właściwie cały dzień pojawiło sie to po miesiacu brania spalacza Dymatize Dyma - Burn Xtreme po 2 miesiacu zmieniłem go na olimp, ale problem pozostał wiec to raczej nie to.