http://www.sfd.pl/temat191597/ robi sie sogarnia a jako ze dzial ten nnie jest jakos superczesto odwiedzany wiec zapodaje tutaj czy modzi pozwola na to czy nie
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1111513588000
Predrag
Wysłana - 22 marca 2005 18:49
Sorry ze wtracam swoje 1234 groszy ale troche sobie przegladam to forum i zauwazyłem pewną śmieszna sytuację. Od czasu gdy Zawodny został "kandydatem" na moderatora Po siłowni o siłowni czy jakos tak nasąpiła niespodziewa przemiana. Mianowicie chodzi mi o spam i sogi. Wiadomo ze sam wszystkie sogi "nabył" z odbijania i z sogarni a teraz nastepuje diametralana zmiana. Według mnie to zwykła "szopka" Oczywiscie bez obrazy Zawodny
"Nie mogłeś zrobić tego sam. Wszystko czym chciałeś być... to ja. Jestem mądry, zdolny, a przede wszystkim... jestem wolny od tego wszystkiego, od czego ty nie jesteś."
1111513749000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 22 marca 2005 18:50
heheheh, to samo mniej wiecej chcialem napisac tylko chcialem sie upewnic, czy to bylo w dziale 'po silowni....'
Zmieniony przez - Seewy w dniu 2005-03-22 18:50:25
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Suma Otrzym. Głosów 243 L. wysłanych artykułów 3717 L. przecz. artykułów 6024
nie spamuje
"Nie mogłeś zrobić tego sam.
Wszystko czym chciałeś być... to ja. Jestem mądry, zdolny, a przede wszystkim... jestem wolny od tego wszystkiego, od czego ty nie jesteś."