Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

moje zestawienie czy dobrze?

Szatan_zn

Wysłana - 13 sierpnia 2009 14:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, jak dotąd (okolo roku, wczesniej mniej regularnie ale ruch zawsze byl) ćwiczylem regularnie co drugi dzien w domu (domowe sposoby drazek, pompki, przysiady, i mnustwo innych rzeczy) w zestawieniach np poniedzialek: klatka i triceps, sroda: plecy i biceps, piatek barki i nogi, do tego za kazdym razem brzuszek a w dni nietreningowe rozciaganie, od pewnego czasu uczęszczam na siłownie noi pomyślałem zeby sie jakoś wesprzeć siłowo jakimiś suplementami, do zainwestowania mam ok 200 zł i tak sobie ustaliłem, ale nie wiem czy dobrze?:
Na wstepie chce zaznaczyc ze nie zalezy mi na masie a raczej na sile, choc jak sie czesto mowi masa rowna sie sila.. i pewnie cos w tym jest, mam 22 lata, 170 cm jak sie postaram wzrostu haha i 53 kilo wagi ehh..tyle ze nie chce byc jakas kuleczka, wole byc wyzylony i wyrzezbiony ;p
aminokway np plasmex-"megaabolu"
kreatyna megaabolu
witaminka b12 (podobnoo korzystniej w zastrzykach)
proteinki WPC
dibencozide
i wygulalem cos ejscze takiego jak EGG AminoAcids tez megaabolu bo taniej wychodzi jakos z ta firma ale nie wiem jak ze skutecznoscia.., do tego wszystkiego pewnie bede chcial jescze cos na stawy bo sie powaznie o nie martwie :P co sądzicie na ten temat?

Każdego dnia budzę się z myślą, że dzisiaj znów zrobię za mało ;p

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 sierpnia 2009 14:54 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

rion10

Wysłana - 13 sierpnia 2009 14:54    Edytuj Cytuj
ale po co Ci te wszystkie suplementy ?

postaraj się o odzywianie poprawne , dieta ponad wszystko a parę kilogramów więcej też by się przydało

jesli koniecznie jakieś suplementy to:
witaminy i minerały
omega 3
ewentualnie białko lub gainer dla uzupełnienia braków dietetycznych

witamina b12 i dibencozide to to samo niejest Ci potzrebna jeśli masz jej niedobór to dostarczenie jej z zewnątrz spowoduje zwiekszenie łaknienia nic więcej

Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

moje zestawienie czy dobrze?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.