Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6120 razy
słowa kluczowe: moje  odchudzanie 
Autor

moje odchudzanie

nacia

Wysłana - 30 kwietnia 2004 13:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

jeżeli chcesz wiedzieć o co chodzi patrz post "Jak to się stało?"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 kwietnia 2004 14:10 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tyka

Wysłana - 30 kwietnia 2004 14:10    Edytuj Cytuj
a moze poprosic moderatora o zmianę tutułu Twojego poprzedniego postu na "Nacia - moje odchudzanie" a ten skasować ?
Ekspert -

nacia

Wysłana - 30 kwietnia 2004 23:42    Edytuj Cytuj
Albo wiecie co ,niekoniecznie musicie czytać "jak to się stało", w skrócie wyjasnię , o co chodzi(właściwie mi chodzi o to samo, o co prawie wszystkim- żeby schudnać):
-od jutro(chociaż już jakby od dziś)zaczynamzaczęłam dietę, która ma składac się z 1300-1500 kcl, mało wegli prostych itp.- to samo co u wszyskich,
-mam nadzieję, że o wiele łatwiej będzie mi ją przejść jeżeli od czasu do czasu coś tu poskrobię i pośmiecę
Na początek jedno pytanie- czy jest ktoś, kto mi moze podac jeden niezwykle przekonujący argument, ze NIE WARTO JEŚĆ SŁODYCZY(że pupa rosnie to się sama przekonałam, ale nawet jak się bachor sparzy to i tak będzie pchał ręke do żelazka)

nacia

Wysłana - 01 maja 2004 00:08    Edytuj Cytuj
A teraz wpisze się już jako obywatelka Zjednoczonej Europy- JESTEM GŁODNA, bo od 17 nic nie miałam w ustach!!!!!!!!!!!!!!!!

nacia

Wysłana - 01 maja 2004 09:29    Edytuj Cytuj
jej...jestem po śniadaniu...kromka pumpernikla plus pół główki sałaty plus 4 plasterki szynki:) A najlepsze jest to, ze jedząc to wszystko powoli naprawdę się najadłam!!Ciekawe na jak długo....

SFD

Wysłana - 01 maja 2004 10:20    Edytuj Cytuj
Nacia, jeśli nie jesz po 17 to jest to bardzo nierozsądne. Sądzę że kromka pumpernikla na śniadanie to zdecydowanie za mało. Co to za dieta? Chcesz się zagłodzić?

nacia

Wysłana - 01 maja 2004 10:53    Edytuj Cytuj
ja się nie głodzę, po prostu muszę sobie jakoś wszystko rozplanować na 5 posiłków, więc postanowiłam sobie jeść co 3 godziny tak malutko żeby mieć stały poziom cukru...hmmm..a poza tym nie potrafię ćwiczyć na czczo wiec przed ćwiczeniami musze zjeść coś lekkiego :)a tym razem to była kromka pumpernikla....

Tyka

Wysłana - 01 maja 2004 12:46    Edytuj Cytuj
Podnieś poziom kalorii w diecie

Wybieraj węglowodany o niskim indeksie glikemicznym i dużej zawartości błonnika

Zwiększ udział białka i tłuszczy w diecie

Nie jedz posiłków złożonych z samych węglowodanów takich jak np. kromka pumpernikla - białko musi być w każdym posiłku

Jedz 6 posiłków dziennie, ostatni na godzinę przed snem. Omijanie posiłków prowadzi do ataków głodu i wzmożonej chęci na słodycze.

Argument odnośnie słodyczy - zjedzenie ich powoduje bardzo szybki wzrost poziomu insuliny we krwi a wkrótce potem jego bardzo szybki spadek co natychmiast wywołuje atak głodu i chęć zjedzenia więcej. Cukry proste zawarte w słodyczach są najłatwiej odkładane w postaci tłuszczu.
Ekspert -

SFD

Wysłana - 01 maja 2004 12:57    Edytuj Cytuj
Tyka --->jeśli za każdym razem, jak schodzę do kuchni (czyli jak jestem głodna) jem owoc albo ważywo i na obiad pieczoną albo gotowaną sztukę mięsa, a na śniadanie jogurt, to moja przemiana materii będzie wolniejsza? Dodam, że pijam czerwoną i zieloną herbatkę jakieś 5 szklanek dziennie i litr wody do tego.
Niacia --->sorry, że w Twoim temacie, ale nie chciałam zakładać nowego i naśmiecać.

Tyka

Wysłana - 01 maja 2004 13:13    Edytuj Cytuj
Ułóż sobie dietę - od przebudzenia do zaśnięcia
Ekspert -

WaSaBi

Wysłana - 01 maja 2004 15:17    Edytuj Cytuj
Tyka ma racje!
Bo znowu się pojawi post typu "Jem tylko 1000Kcal i nie chudne! BA! nawet tyje" i bedzie płacz.
Nie mowlno się głodzić bo pusty żoładek to tylko pozorne uczucie tego że sie chudnie.

two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker
half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers,
laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether
and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can
І ℓ☺√℮ ² p∂­­яty

Odpowiedzi jest na 11 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

moje odchudzanie

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.