Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4560 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening w domowych warunkach
moja pupa potrzebuje pomocy!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: moja pupa potrzebuje pomocy
Autor "moja pupa potrzebuje pomocy!!!"   

Roboute
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 14:23      [zgłoszenie]

Hmm no cóż, mile byłoby widziane foto przed treningiem i po ukończeniu treningu. Tak dla porównania efektów pracy oczywiście

Zmieniony przez - Roboute w dniu 2008-06-16 14:28:37

przyznaj SOG'a

Venc1Lq
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 20:29     
 Usunięta przez Mawashi za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

Roboute
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 23:39     
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

Venc1Lq
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 06:55     
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

Mawashi
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 10:28      [zgłoszenie]

Liścia ktoś chce?

Jeśli w diecie mamy za mało witamin, to należy je uzupełniać odpowiednimi preparatami - najlepiej chelatowymi.
Nadmiar witamin może być szkodliwy - szczególnie tych rozpuszczalnych w tłuszczach. Do nadmiaru można doprowadzić będąc ćwiczącą osobą i niećwiczącą. To nie ma znaczenia.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

przyznaj SOG'a ekspertowi

Venc1Lq
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 10:52      [zgłoszenie]

Dobra sorry

Chodzilo mi, że w nadmiarze szkodzą. Tak samo jest z tłuszczem, bez tłuszczu nie idzie żyć, ale przyjmowany w zbyt dużych ilościach doporowadza, do otyłości, co ciągnie za sobą inne powikłania.

Dobra a tu macie wszystko jest z tej strony:

[http://www.optymalni.waw.pl/witaminy.php]

"Nadmiar witamin
Awitaminoza to niedobór witamin, natomiast ich nadmiar nazywany jest hiperwitaminozą, lub zatruciem witaminowym. Występuje bardzo często, ze względu na łatwy dostęp do witamin i nikłą wiedzę pacjentów. Przedawkowanie witamin jest równie szkodliwe jak przebiałczenie. U dzieci może prowadzić do dysfunkcji mózgu a nawet śmierci.

Możemy przedawkować jedynie witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, czyli A, D, E i K, ponieważ związki z tej grupy mogą kumulować się w organizmie.

Witaminy z drugiej grupy są wydalane przez układ moczowy, dlatego nie zaobserwowano objawów ich przedawkowania."

"Uwaga! Według najnowszych badań Witamina E szkodzi! Zalecana dotychczas jako doskonała terapia przeciw odkładaniu się płytek tłuszczu w tętnicach, przeciw zawałom serca i udarom mózgu, nie zapobiega tym chorobom - świadczą o tym badania wykonane niezależnie w Kanadzie, Włoszech i w Finlandii na kilkudziesięciu tysiącach osób. Przeciwnie, witamina E zwiększa ryzyko udarów mózgu."

Dlatego jeżeli chcesz spożywać te witaminy lepiej skonsultować się z lekaże. Po co brać coś co cię może tyko osłabić. Dowiedz się jakich witamin masz niedobory i je możesz zażywać.

Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2008-06-17 11:13:39

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

przyznaj SOG'a

Mawashi
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 11:40      [zgłoszenie]

Nie napisałeś nic odkrywczego, tak na marginesie. Przecież o tym właśnie pisałem.
Poza tym nie róbmy off topa.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

przyznaj SOG'a ekspertowi

milkaaa87
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 21:14      [zgłoszenie]

witam was :D po pirwsze rzepraszam za długie milczenie :/ brak czasu :( ale postaram sie poproawić :D ... co do ćwiczenia ćwicze wytrwale ale chyba coś źle robie ponieważ stoje w miejscu :( chciałabym tak od połowy lipca bez kompoleksów wyskoczyc w kostiumie kąpielowym ale coś mi chyba nie wyjdzie :(

czy są jakieś skuteczne ''witaminki'' przyspieszające spalanie tkanki tłuszczowej?? a może coś co z tłuszczyku zrobi mi maleńkie kobuiece mięśnie hehe??

przyznaj SOG'a

Venc1Lq
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 21:23      [zgłoszenie]

chciałabym tak od połowy lipca bez kompoleksów wyskoczyc w kostiumie kąpielowym ale coś mi chyba nie wyjdzie :(

Lekko przesadzasz, jak ty możesz wpaść w kompleksy. Wy kobiety zawsze doszukujecie się najmniejszych skaz, ale dobrze że chesz nad sobą pracować, to się chwali.

Co do spalania tłuszczu, są jakieś tam wspomagacze, ale ja się nie wypowiem, bo na suplach i odżywakch się nie znam.

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

przyznaj SOG'a

dymek10
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 22:37     
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

moja pupa potrzebuje pomocy!!!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

<< Domowe kształcenie ciała. / Plan FBW do poprawy >>

Podobne: Początkujący potrzebuje pomocy ! | Kobieca pupa :) | Szpagat i blokada bioder POMOCY!!! | co dalej??? moja historia | Atlas + hantle = potrzebuje pomocy | Poczatkujacy potrzebuje pomocy w Sprawie ulozenia Treningu

Warto przeczytać: fizogen m1 &#8211, bol | bister testosteronu | Vinstrol stawy | Carbo Complex XPAND | mięso w diecie redukcyjnej | waga gryfu 200cm | pitbullshop m droll | trening plecy | tradzik dieta masowa | system sprzężeń | system sprzężeń naprzemiennych | Sielu | arremadex xtr na odblok | shodgan | legalny środek | dieta masa 60 kg 170 cm | jablko przed treningiem | acai berry] | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL