Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

moja pupa potrzebuje pomocy!!!

Gronio

Wysłana - 22 maja 2008 17:16    Edytuj Cytuj
Pupe mozesz poprawic np. duzo biegajac. A wiesz co naj lepiej by ja wyzezbiło? to...........................

smuk

Wysłana - 22 maja 2008 17:39    Edytuj Cytuj
Gronio
Bez niemoralnych propozycji plz

milkaaa87

Wysłana - 22 maja 2008 19:55    Edytuj Cytuj
jak będzie okazja to zdam foto relacje :D :D co do picia magnezu to pije go regularnie oprócz tego kwas foliowy i jakieś tam witaminki hehe a skórcze to nie mam pojęcia czemu są :( zdażają mi się też w środku nocy :( budzi mnie potworny ból trwa ok min i przestaje... nie wiem czy to jest spowodowane :(

milkaaa87

Wysłana - 22 maja 2008 20:06    Edytuj Cytuj

widać tu na zdjęciu że pupa jest nieproporcjinalna :/ i że te poślady niestety opadają :/ zależy mi żeby to zmienić bo nie dość że mam szersze bioderka z natury to jeszcze opadające pośladki powiększają mi pupe ''rozwalając'' ja w bok :( nazwałabym to zwałki pupne hehehe czy w miesiąc idzie coś osiągnąć tzn wiem że nagle mój problem nie zniknie ale czy będą chociaż maleńkie efekty :D
rozumiecie idzie lato, basen, stroje kąpielowe... no powiedzmy sobie szczertze trzeba wyglądać żeby muc bez np spodenek czy tam spódniczki swobodnie spacerować po plaży w kostiumie :(

Zmieniony przez - milkaaa87 w dniu 2008-05-22 20:09:41

smuk

Wysłana - 22 maja 2008 20:13    Edytuj Cytuj
Na moment odbiegne od tematu:
Masz konto na naszej klasie? Bo chyba Cie tam widzialem

Powrót do rzeczywistości :
Jeśli będziesz sumienne wykonywała treningi, trzymała dietę [czytaj nie podjadała cuksów itp itd ^-) ] to efekty będą już widoczne po kilku tygodniach :)
A widzę, że mobilizacji nie brakuje, także do dzieła i efekty będą napewno

milkaaa87

Wysłana - 22 maja 2008 21:18    Edytuj Cytuj
no to tym bardziej czuje się zmobilizowana po tym jak przeczytałam że efekty będą hehehe dzięki wielkie

tak jestem na NK ;) pozdrawiam

MorfeniX

Wysłana - 22 maja 2008 21:34    Edytuj Cytuj
sog za nazwę tematu

milkaaa87

Wysłana - 23 maja 2008 14:15    Edytuj Cytuj

dziękuje bardzo MorfeniX :D

smuk

Wysłana - 25 maja 2008 12:59    Edytuj Cytuj
Czyżby Milkaaa o nas zapomniała ??

milkaaa87

Wysłana - 27 maja 2008 11:39    Edytuj Cytuj
oj nie nie absolutnie nie zapomniała poprostu koniec roku się zbliza i walcze o dobrą średnią hehe i żadko z necika korzystam :D

moge sie pochwalić że schudłam kilogram :D to nie wiele ale znów też nie chce chudnąć bo kształty swoje lubie... wogóle to chciałam powiedzieć że mi się chyba łydki rozbudowują hehehe pupa narazie w sumie bez zmian nie licząc tego że podczas ćwiczeń czuje już jakiś tam naprężający się miesień :D bo wcześniej to miałam tam zanik hehe

pozdrawiam :*

Odpowiedzi jest na 7 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

moja pupa potrzebuje pomocy!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.