przetestowane i sprawdzone ze cytrulina i aakk w cyklach kreatynowych obnizają cisnienie ( dowiedzialem sie od P. Ambroziaka) a sama kreatyna ma prawo je podnosic
dlatego stosuj cykle z ich dodatkiem jak masz cykora
najlepiej xpand
1107888362000
Tricol
Wysłana - 08 lutego 2005 20:33
Ja mam nadcisnienie 145 - 150/90 codziennie i bralem kreta przez caly stycznien, ale bedac u lekarza to jak mi mierzyl to mialem 196/90 a po 5 minutach 170/90 i lekarz stwierdzil ze powinienem po skonczonym cyklu nic nie brac przez miesiac i wstawic sie na ponowne badania, wiec ide 1go marca i zobacze co mi dolega. A slyszalem ze jak zaczynasz cwiczyc i to sa twpje poczatki to na poczatku rosna szybko miesnie i naciskaja na naczynia krwionosne co powoduje w pierwszych miesiacach cwiczenia nadcisnienie. Ale przejdz sie do lekarza i zobaczysz co ci powie.
Wczoraj jest uczniem dzisiaj
1107891201000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 08 lutego 2005 20:43
kreatyna jeśli już to podnosi ciśnienie raczej nieznacznie, a trening dobrze wywarzony raczej je obniża niż zwiększa... no chyba, że ktoś jest np. przetrenowany to może mieć troszkę podwyższone ciśnienie, a wracając do kreatyny to ja w jakieś zbyt duże podniesienie ciśnienia przez nią nie wierzę, no chyba że z dodatkiem sodu to się zgodzę, natomiast rzeczywiście takie rzeczy jak aakg czy cytrulina powodować mogą obniżenie ciśnienia, więc w takim razie coś takiego jak creafusion, cell-pump, czy np. crester z aero2 lub inny tego typu stack możesz wziąć, no ew. jeśli chcesz xpand
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1107891795000
SFD
Wysłana - 08 lutego 2005 20:54
po co brac 3 suple jak to samo masz w jednym i taniej?
1107892474000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 08 lutego 2005 21:00
a jednak mono podnosi co jest normalan rzecza ,zwieksza sie cisnienie w yniku retencji wody,to takie oczywiste ale nie dla wszystkich