Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

miesnie brzucha a codzienny trening

kulapetino

Wysłana - 12 czerwca 2006 00:25    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam ulozylem sobie trening na miesnie brzucha otuz robie pierwsze brzuszki na miesnie gorne pozniej na miesnie dolne a pozniej na wszystkie naraz i scyzoryki. i chcialbym was zapytac czy wiecej osiagne cwiczac codziennie tak jak sie to robi w a6w czy np co 2 dni zeby miesnie mialy czas na odpoczynek i regeneracje///??

co by tu napisac;]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 czerwca 2006 00:33 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wysoczanin

Wysłana - 12 czerwca 2006 00:33    Edytuj Cytuj
Najpierw sie powinno ćwiczyc miesnie dolne, skosne a na samym koncu górne, a co do drugiego pytania to sa zwolennicy treningu miesni brzucha codziennie jak równiez przeciwnicy tej formy treningu. Ja osobiście wole ta pierwsza forme gdyz widziałem po niej duze efekty;]

Co nie może zabić to wzmocni;]

seba_kzn

Wysłana - 12 czerwca 2006 09:00    Edytuj Cytuj
To nie tak ze powino sie robic najpierw dol itp to sa zaleznia abs2 ale to nie oznacza ze tylko tak, np a6w dol jest na koncu.Co do robienia codzienie w teori miesien ten ma wielkie zdolnosci regeneracyjne aczkolwiek sadze ze robienie go 2-3x w tyg w zupelnosci starczy

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

wysoczanin

Wysłana - 12 czerwca 2006 12:21    Edytuj Cytuj
Ja sie w pełni zgadzam z ta teza co w abs2 jest zawarta gdyz cwiczac a6w brakowało mi sił na ostatnią serie czyli podnoszenie nog, a efektow i tak w dolnych partiach nie było;] Powinienem napisac moim i autora zdaniem;)

seba_kzn

Wysłana - 12 czerwca 2006 12:23    Edytuj Cytuj
Ze na a6w slabo dol wchodzi to fakt ale muisz zwazyc te jest to tylko 1 cwicsnie na dol +mniejsza intensywnosc. A co do teori ABS II -kazdy ma swoje zdanie

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

wysoczanin

Wysłana - 12 czerwca 2006 12:44    Edytuj Cytuj
Zgadzam sie w obu kwestiach;)

kulapetino

Wysłana - 12 czerwca 2006 15:43    Edytuj Cytuj
czyli co zeby zgubic tluszcz mam cwiczyc codzienie a zeby zwiekszyc miesnie lepiej co pare dni dobrze rozmumiem?

co by tu napisac;]

seba_kzn

Wysłana - 12 czerwca 2006 17:02    Edytuj Cytuj
czyli co zeby zgubic tluszcz mam cwiczyc codzienie a zeby zwiekszyc miesnie lepiej co pare dni dobrze rozmumiem?

ad1- dieta
ad2- ccwiczac codziennie to ty mozesz, 4 dni max
ad3 CZYTAJ

Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

miesnie brzucha a codzienny trening

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.