Autor

miarka w carbo pur

spartiata2

Wysłana - 26 czerwca 2009 23:25    Edytuj Cytuj
hodzi o to że na opakowaniu pisze że trzeba wsypać do szklanki wody 5 łyżek stołowych proszku ale w opakowaniu znalazłem miarkę ;D
z tym iż nie jest ona oznaczona i nie pisze nic o niej na opakowaniu i mam pytanie do was forumowicze z wyższej półki ;D
ile w tej miarce jest gram??

jabolcokk A.Jabłoński

spartiata2

Wysłana - 28 czerwca 2009 11:45    Edytuj Cytuj
czyli muszę sypać 5 takich miarek żeby była pełna dawka tak?
czy można brać mniejsze dawki??
i czy niespalony węgiel odłoży mi się w tłuszcz?

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 28 czerwca 2009 18:19    Edytuj Cytuj
Jesli masz szybki metabolizm to sie nie odłoży jeśli wolny to sie odłoży ale na to trzeba troche czasu
Specjalista -

spartiata2

Wysłana - 05 lipca 2009 01:39    Edytuj Cytuj
nie możliwe to wychodzi 3 miarki na raz i jak i bank w i 1 kilograma nie wyjdzie 20 porcji to nie realne na miarce jest oznaczenie na końcu skali 30 to gram szybciej by mi zeszły węgle i szybciej poszedłbym po nowe i zauważyłem że na brzuchu mi się odkłada ;(

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 05 lipca 2009 04:38    Edytuj Cytuj
ta skala jest w jednostkch nie mam w domu Carbo akurat więc dokładnie co do gram tobie nie powiem.

to zostaw węgle po treningu, a udoskonal diete moze w diecie masz za dużo węgli i daltego się odkłada.
Specjalista -

Rusku

Wysłana - 31 lipca 2009 08:00    Edytuj Cytuj
Czy te carbo bezsmakowe naprawde nie zmienia smaku odżywki białkowej jakby to razem zmiksować?

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

jabolcokk A.Jabłoński

Rusku

Wysłana - 31 lipca 2009 09:35    Edytuj Cytuj
to idealnie bo dosypuje pare gram czystej leucyny która jest okropnie gorzka. Może da sie wypić.

Rusku

Wysłana - 31 lipca 2009 11:12    Edytuj Cytuj
jeszcze jedna sprawa. Ile dać wody na 50 gr carbo i 30 gr izolatu? Ogólnie w jakich proporcjach powinno sie pić carbo po treningu?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.