Witam! może tu nikt nie usunie mojego artykułu bo w dziale trening chyba nie było na miejscu otóż zastanawiam się nad tym że troche sie rozpiłem i mam pytanie do Was: co to włąściwie ten mięsień piwny (wiem że brzuch wielki ale czym to jest spowodowane) i czy/jak się da go zneuralizować?
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.
A więc miesien piwny to nie jest typowy "bebech" męski (jesli wiesz o czym mowie). Jesli jestes chudy, to poczatkowo zauwazusz spore masy tluszczu od kroku do pempka wzwyz (mozesz to normalnie zlapac ręką ). Jest to spodowane spozywane nadmiernina iloscia alkoholu w postaci wlasnie PIWA.. a jak wiadomo, po 1 czy 2 takich przychodzi straszne gastro, a wiec to tylko kwestia czasu zeby przybylo nam na wadze... Tak latwo tego nie zneutralizujesz... po prostu cwiczenia (brzuszki, biegi itp), o ile twoj miesien jest w pierwszym stadium
1151173001000
Gwjazdor
Wysłana - 24 czerwca 2006 20:22
aha czyli to normalny tłuszcz tak??
1151173363000
Boofi
Wysłana - 25 czerwca 2006 00:58
no pewnie że normalny TŁUSZCZ piwo to bardzo dobry środek do tycia .. chyba lepszy niż czekolada cukry proste , alkohol to wcale nei musi być metabolizowane ... a duza ilosc to od razu w tłuszcz się odkłada
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1151189936000
MKD
Wysłana - 25 czerwca 2006 12:27
w piwie sa najszybciej wchlaniane cukry i dlatego tak sie dzieje
We gonna break
1151231236000
Gorkin_1
Wysłana - 25 czerwca 2006 16:37
Dodatkowo zwiękasza apetyt, pogarszając stan naszego brzucha I w zasadzie albo pic należy nie za często albo tylko bo bardzo intensywnym treningu z powodu wysokiego indeksu glikemicznego (chyba 110). Ale to i tak już chyba lepiej rzeczywiście zjeść czekoladę, arbuza, czy rodzynki. Chyba, że estetyka naszego brzucha nas nie obchodzi
"Ból przemija, a chwała jest wieczna" - "Mecz ostatniej szansy".
1151246277000
Gwjazdor
Wysłana - 26 czerwca 2006 08:35
dzieki.. zasmucilo mnie to co tu przeczytalem ale cóż takie jest życie oj tam wywale z diety troche tych cukrów i zammiast np. xg ryżu na śniadanie w pisze sobie 2 kufle piwa