Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
W związku z tym że ciężko o apteczną metke prosze tych co stosowali jedno i drógie o porównianie wg odczuć i wpisanie co bardziej oddziałuje metka/mdrol na :
ciągnięcie wody - siła - masa - rycie flaków - stabilność przyrostów - samopoczucie - apetyt -
chodzi o dawki metka ok 30mg i mdrol 3kapsle
Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..
ja stosowalem Metke i Trenadrol wiec powiem jakie byly moje odczucia
ciągnięcie wody - bardziej Trenadrol siła - metax masa - Trenadrol rycie flaków - trenadrol stabilność przyrostów - meta samopoczucie - tak samo apetyt - meta
Ekspert -
1229278631000
MICOOOLAI
Wysłana - 14 grudnia 2008 19:18
jaka dawka metki a jaka trena ?
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -
1229278722000
odzywa18
Wysłana - 14 grudnia 2008 19:30
Metki bralem 30mg Razaka a Ph pierwszy tydzien po 2kps a potem do konca po 3
Ekspert -
1229279453000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 14 grudnia 2008 19:46
Mdrol bardziej ryje bebech ale udalo mi sie 2 tyg wziasc. W moim przypadku to dlugo jak na oral. Bylem zadowolony z sily i jakosci. A masa zalezy od michy
Ale jak bym nie mial problemow przy oralach bralbym mete bo przynajmniej wiadomo co sie bierze w przypadku apteki.
Ph tak na prawde to nie wiemy czym sa i jak szkodza (przynajmniej ja )
BORN TO WIN.
Ekspert -
1229280395000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 14 grudnia 2008 20:53
MICOLA nic mnie tak nie zablokowalo jak mdrol ogolnie na mdrolu miesnie byc moze twardsze niz na mecie, imo mdrol to taki slaby antek niemniej jednak bierz mete
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1229284424000
MICOOOLAI
Wysłana - 14 grudnia 2008 20:58
MICZ - zastanawiami sie nad kickiem do enana i nie wiem zawsze myslałem ze kto by podrabiał gupią metke ale ostatnio dowiedziałem sie kto LL i teraz mam uraz do nie apteki
Ekspert -
1229284704000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 14 grudnia 2008 21:05
to kup sobie naposim
BORN TO WIN.
Ekspert -
1229285107000
odzywa18
Wysłana - 14 grudnia 2008 21:17
albo Razak polecam
Ekspert -
1229285826000
MICOOOLAI
Wysłana - 14 grudnia 2008 21:17
a jak jest z rumunem? słyszałem że duży % wałków a ja to nie lubie tak potem wracać i prosić o zwrot kosztów bo nie lubie znajomym dupy zawracać