Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam, czy ten methandienone to jest tzw "ruska meta" ?? czy brał to ktoś i może mi rozpisac jakis dobry pierwszy cykl?? moje pudełeczko wygląda podobnie do tych
user S.E.T.H w temacie o ruskiej mecie roypisal taki czkl... Cykl ten bedzie skladał sie z 91 tabletek:
czy jak na pierwszy raz to mam sie do tego pryzstosowac czy moze troche inaczej, moze ktos wie jak lepiej brac jak na pierwszy raz??
aha i czy te oslonki na wątrobe są bardzo ważne??
aha i kiedy przyjmowac tą metke :o
i 3 sprawa, kumple gadał mi by brac 2 razy na dzien po 2 tabsy to wychodzi po 10 dniach 60 tabletek , czy mnei wkrecal czy dobrze mi radzil ?? aha i jak ktos ma jeszcze jakies info z własnego doswiadczenei na temat tego methandienonu to neich napisze ;)
a) wystarczy jak bedziesz brac co dziennie po 3 tabletki w przerwach co kilka godzin b) do tego odpowiednie suplementy c) po zakonczeniu cyklu kreatyna i odblok d) napisz o sobie cos wiecej [regulamin dzialu doping] inaczej nie wiadomo nawet czy ten cykl dla ciebie jest dobry e) tak, to ruska meta.
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-01-11 14:48:50
co nas nie zabije - to nas wzmocni moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -
1168523285000
Ksiedzu
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:50
nie wiesz co to jest,z czym to sie je,na jakiej zasadzie to dziala
daj sobie spokoj z "ruska metka"
wydymac caly swiat
Ekspert -
1168523422000
samsung70
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:51
napisz o sobie cos wiecej staż na siłce ponad rok waga ~~70 kg coż wiecej.. no nie wiem aha i szukalem na forum o tym odblokowaniu.. ale kurde nie moge znalezc tematu w ktorym byloby to jasne i krotko opisane, moze jakies info panowie ;)
aha w innym temacie czytalem tez cos o jakichs underach :o co to jest ?? i ze np te 2 methany.. na gorze różnią się od siebie ;o ?? wtf pzdr ;)
1168523489000
LeBron777 CinemaStudio
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:52
po to jest by sie dowiedziec, aczkolwiek kolega wyzej ma racje rowniez - CZYTAJ artykuly.
Ekspert -
1168523533000
dsdamian
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:53
zobacz "posty na topie" w podwieszonych i czytaj
Ekspert -
1168523633000
samsung70
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:57
nie wiesz co to jest,z czym to sie je,na jakiej zasadzie to dziala więc chyab od tego jest forum IMO ;) pisze dlatego ze chce się wiecej o tym dowiedziec... i licze na was a co do wyszukiwarki to szukalem ale malo jest tematow o methandienonie
1168523874000
LeBron777 CinemaStudio
Wysłana - 11 stycznia 2007 14:57
malo?????????
czlowieku wpisz:
meta, metanabol - wyswietli ci sie na samym tym forum kilkanascie/kilkadziesiat stron
oraz to co napisalem ci w 1 odpowiedzi. pozdrawiam.
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-01-11 15:00:23
LeBron777, heh spoko dla słowa meta tak.. ale ja wpisalem methandienone ;) ale spoko jzu czytam lekture ;) aha i w skutkach ubocznych napisane jest ze przerost lewej komory serce, ooo ja pier*** ale jak raz sobei zaje*** cykl to mi chyba raaczej nic neoi bedzie ? prawda???
aha i jka to jest z tymi syfami( trądzikiem> czy np jak mi wywali na ryju ( o co się najbardziej boje, boze tylko nie to) to jak przestane brac to czy mi zejdzie czy bedzie się utrzymywał przez długi czas ?? i czy PEWNE jest ze mi wywali, bo w temacie nie bylo napisane ze wyj** na 100%
bo podobno niektorym wywala nawet po białku i po kreatynie, lecz mi po krecie i białku nic nie bylo, wiec moze po mecie tez bedzie spoko?? mam racje czy myle sie i oba te anaboliki nie mają nic ze sobą wspolnego co do syfów na ryju ??? pzdr ;)
1168525069000
LeBron777 CinemaStudio
Wysłana - 11 stycznia 2007 17:03
przy tak malej dawce jakiej bierzesz nie powinno byc raptem jakis wielkich skutkow ubocznych mozesz ewentualnie dodac cynk. wszystko jest, czytaj lekture.